23948sdkhjf

Køber kæmpe grund i Ringsted - udvikler opfører 12.000 kvm butikker i første etape

K3 Ejendomme har netop købet en 46.782 kvm stor erhvervsgrund i Ringsted, og udvikleren har store planer for ”Ringsted Retail”. 

En stribe boksbutikker, som er kendetegnet ved at være en del større end typiske butikker, samt 350 P-pladser, er på vej, skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse. 

– Det er sjældent at finde et areal på 6½ fodboldbane, udlagt til bymidte i et hug. Samlet set kan der bygges 40.000 kvm på grunden, men i første omgang opfører vi cirka 12.000 kvm butikker. Planen er at bygge store boksbutikker, da den type butikker ikke findes i området i forvejen, fortæller Brian Schou, ejer af K3 Ejendomme, i pressemeddelelsen. 

– På den måde kommer vi ikke til at konkurrere med vores nye naboer - tværtimod kan vi få glæde af hinandens besøgende, tilføjer han og melder om dialog med blandt andet Jysk som en muliglejer. 

Fra borgmester i Ringsted Kommune, Henrik Hvidesten (V), lyder det, at udviklingen vil kaste en masse nye butikker og ikke mindst 200-300 nye arbejdspladser i byen.

Byggeriet af Ringsted Retail påbegyndes marts 2021, og hvis alt går efter planen, vil første etape være klar, så butikkerne kan åbne i november 2021 og dermed få julehandlen med.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112