23948sdkhjf

Nordjyske chauffører må ikke køre uden for Nordjylland

Som en del af regeringens skærpede tiltag mod corona-virus bliver de nordjyske godschauffører nu indskrænket i deres færden.

Det fremgår af dokumenter, der er udsendt af regeringen i forbindelse med dagens pressemøde.

I dokumentet hedder det, at "det er afgørende, at chauffører og transportarbejdere, der bor i de berørte kommuner, ikke spreder virussen til andre dele af Danmark og Europa". Derfor bør chauffører med bopæl i Thisted, Jammerbugt, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Vesthimmerland eller Læsø kommuner ikke udføre transportopgaver uden for de berørte kommuner.

"Transportarbejdere og chaufffører bosat i de berørte kommuner kan derfor ikke udføre godskørsel uden for de berørte kommuner i perioden, hvor tiltagene gælder. De kan dog godt udføre transport mellem de berørte kommuner," hedder det.

Godstransporten betragtes som en kritisk funktion, og transport af gods ind og ud af de berørte kommuner skal fortsætte af hensyn til forsyningssikkerheden. Men regeringen opfordrer til, at de chauffører, der bringer gods ind og ud af kommunerne, så vidt muligt skal søge at begrænse den mængde tid, de tilbringer i de berørte kommuner.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11