23948sdkhjf

28-årig tager styringen i sydjysk teknikvirksomhed

For to år siden blev den i dag 28-årige Anders Hedeager Jensen ansat som elektriker i Kolding-virksomheden Strøh A/S. Et år senere blev han udnævnt til service- og projektleder og bestod samtidig uddannelsen til autoriseret el-installatør. Nu bliver han medejer af virksomheden og udnævnt til direktør med det overordnede driftsansvar for en organisation, der tæller 27 medarbejdere. 

Det skriver teknikvirksomheden i en pressemeddelelse. 

Udnævnelsen og medejerskabet sker som led i det generationsskifte, som indehaver og el-installatør Ole Strøh har igangsat. Selv fortsætter Ole Strøh i en salgsfunktion i virksomheden. 

66-årige Ole Strøh overtog i 1984 faderens installationsforretning og udviklede den til en mellemstor virksomhed, som han i 1999 valgte at sælge til en landsdækkende entreprenørvirksomhed. Fire år senere etablerede han igen sin egen virksomhed til det, der i dag er Strøh A/S. 

- Vi har flere gange fået henvendelser fra virksomheder, der var interesseret i at overtage os, men jeg har sagt nej tak. Det, der har været vigtigt for mig, har hele tiden været at finde en lokal medejer, der både vil virksomheden, og som vil engagere sig i lokalområdet. Den person har jeg nu fundet i Anders, fastslår Ole Strøh i pressemeddelelsen.

Han er sammen med bestyrelsesformand Søren Larsen de øvrige aktionærer i virksomheden.

Udover virksomheden i Kolding har Strøh A/S kontrollerende ejerskab af installationsvirksomheder i Rødekro, Børkop og Tørring. Samlet beskæftiger koncernen 40 medarbejdere.

Strøh A/S
mio. kr. 2019 2018
Bruttoresultat 13,7 12,6
Driftsresultat 2,4 1,5
Resultat før skat 2,5 1,7
Årets resultat 2,0 1,4
Aktiver 12,6 10,5
Egenkapital 4,4 3,6
Gns. antal fuldtidsansatte 25 24
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093