23948sdkhjf

Nyt skridt i renovering af Esbjerg Stadionhal

Den 1. marts holdes rejsegilde på Esbjerg Stadionhal. Bag renoveringen står C.C. Contractor, Årstiderne Arkitekter og Orbicon, som vandt totalentreprisen på projektet.
Når den nye Esbjerg Stadionhal står klar til indvielsen den 1. september, vil besøgende blive mødte af en organisk formet bygning, beliggende på et plateau, med en smuk siddetrappe på forpladsen.

Men allerede om en måneds tid - nærmere betegnet den 1. marts - er der planlagt rejsegilde på den nye stadionhal, der også bliver ny hjemmebane for Ribe-Esbjerg HH.

Bygherren, Esbjerg Kommune, regner med, at selve hallen står færdig til sommer, og skal skal den nye hal monteres og indrettes.

Projekt til 59 millioner
En interessant detalje ved den nye hal er, at den forbindes med Blue Water Arena via en gangbro, så der bliver direkte adgang fra stadionhallen til Carlsberg Lounge på Blue Water Arena. Det skriver Ribe-Esbjerg HH på deres hjemmeside.

Hallen opføres af C. C. Contractor i Herning i hovedentreprise. Arkitekter er firmaet Årstiderne, der har lavet stregerne over disse linjer, mens rådgivende ingeniører er Orbicon. Byggeprojektet koster samlet 59 mio. kr.

Læs mere om: C.C. Contractor skal bygge ny stadionhal i Esbjerg .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08