23948sdkhjf

Fem hold kan vinde 85 millioners skøjtehal

Gladsaxe skal have nye og energivenlige skøjtefaciliteter i Gladsaxe Idrætscenter som erstatning for byens gamle, nedslidte og energitunge skøjtehal.

Den nye skøjtehal forventes at have et bruttoetageareal på mindst 4.200 kvm, og til projektet har Gladsaxe Kommune afsat 85 mio. kr. til projektet i årene 2019-2022. Projektet er udbudt i totalentreprise i omvendt licitation, og ifølge udbudsmaterialet er den anslåede værdi på 71 mio. kr. – vel at mærke eksklusive moms 

Nu er fem totalentreprisehold blevet prækvalificeret til opgaven, bekræfter bygherrerådgiver Bjørn Westen Rasmussen fra WSP, Gladsaxe Kommunes bygherrerådgiver på sagen, overfor Licitationen - Byggeriets Dagblad.

De fem prækvalificerede hold er: 

Team 1:  Vestergaard Nielsen med Rådgiverne IPD, Cobe Arkitekter og Hundsbæk & Henriksen 

Team 2:  Base Erhverv med Rådgiverne Arkitema og Cowi 

Team 3:  CC Contractor med Rådgiverne CCO Arkitekter og Afry 

Team 4:  Hoffmann med Rådgiverne Friis & Moltke Arkitekter og Sweco 

Team 5:  Jönsson entreprise med Rådgiverne BBP Arkitekter og Moe

 

De fem hold skal afgive deres tilbud i midten af marts, og selve kontrakten løber i perioden juli 2021 til og med maj 2023. 

Plads til elite og bredde

Projektet omfatter i hovedtræk design, disponering, projektering og opførelse af en ny skøjtehal til helårsbrug samt tilhørende udearealer inden for en fast budgetramme.

Målet med den nye skøjtehal er at få skabt et nyt attraktivt og moderne skøjtemiljø for borgere og klubber i en bæredygtig og miljørigtig bygning, med lavt energiforbrug og lave driftsomkostninger. Faciliteterne skal således opfylde kravene for afholdelse af kampe, turneringer og konkurrencer for henholdsvis Ishockey og kunstskøjteløb og samtidig være egnet til brug for offentligheden. 

Den gamle skøjtehal skal genbruges til fritidsaktiviteter, som hverken kræver nedkøling eller opvarmning, så flere borgere får mulighed for at bevæge sig.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141