23948sdkhjf

Renovering med europæisk islæt er en milepæl for ung entreprenørvirksomhed

Selskabet Entreprisestyring har vundet en totalentrepriseaftale med Europa Parlamentet om ombygningen af deres danske hovedkontor på Gothersgade i København, Europa-Huset. Det oplyser firmaets ejer, Frederik Johan Lunøe, til Building Supply. 

– Entreprisekontrakten med Europa Parlamentet er en stor milepæl i virksomhedens udvikling om at udvide samarbejdet til de professionelle aktører i branchen, udtaler Frederik Lunøe. 

Opgaven blev projekteret i 2020 af rådgivere fra Europa Parlamentet i Luxembourg, Europa Kommissionen i Bruxelles samt Europa-Huset i Danmark hvorefter den endelige entreprisekontrakt blev indgået i start 2021.

Fakta om Entreprisestyring 

Entreprisestyring blev ifølge Det Centrale Virksomhedsregister etableret i 2019 og tæller i dag tre partnere, som gik sammen i 2020 for at varetage hoved- og totalentrepriser. 

Entreprisestyring er en virksomhed som har specialiseret sig i renoveringsopgaver med fokus på at sikre professionel byggestyring samt åbenhed overfor bygherren. 

Der arbejdes fokuseret på at skabe bedre byggeprocesser for alle implementeret parter i byggeprojekterne både før opstart og undervejs i projekterne.

– For Entreprisestyring, er det ikke en helt almindelig kunde, men vi har ekspertise indenfor disse opgaver, hvor mange faggrupper skal samarbejde på tværs samt have specialviden for, at det hele fungerer godt på byggepladsen, siger Frederik Lunøe.  

Arbejde fra kælder til kvist – og med nye arkivskabe

Entreprisestyring skal stå for en gennemgribende renovering fra kælder til kvist. Alle etager til og med 5. sal i ejendommen samt tag, kælder, gård og parkeringsområde får en tur. 

Taget ombygges og skiftes, ligesom tagbelægningen skiftes. 

Inde er der blandt andet tale om en ombygning af de eksisterende ventilationsanlæg, opgradering af CTS samt tømrerarbejde med nedtagning af lofter, vægge med videre på alle etager, hvor der skal arbejdes med ventilationensarbejder. 

Stort set hele kælderen totalrenoveres, alle vægge renses ned og bygges op med indvendige isoleringselementer. Her foretages også udskiftning af brand- og sikkerhedsdøre. I kælderen skal der også etableres nye arkivskabe. 

Projektet sættes i gang nu i februar – hvis alt følger planen – med en byggeriode som varer gennem størstedelen af 2021.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094