23948sdkhjf

Byggeretter på bud: 100.000 kvm til kontorer i Høje Taastrup C

17 af de i alt 23 byggefelter i  byudviklingsområdet Høje Taastrup C, som kommer til at brede sig over samlet 262.000 kvm mellem City2 og Høje Taastrup Station, er besat. 

Nu er turen kommet til salget af seks erhvervsbyggeretter til kontorer til mere end 4.000 medarbejdere. Det skriver EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse. 

- Lige nu er Høje Taastrup C en stor byggeplads, men allerede om et års tid vil mange af de nye ambitiøse og bæredygtige boliger stå klar til indflytning, påpeger borgmester i Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler (C), i pressemeddelelsen.

Byggeretterne i Høje Taastrup C

Området er delt op i 23 byggefelter, hvoraf det ene bliver et nyt rådhus, som bliver et flot, synligt vartegn.

16 byggeretter er udlagt til boliger og seks til erhvervsbyggeri. 

- Det hele bygges op om en grøn bypark, der skal være samlingspunkt og mødested og ned gennem byparken kommer verdens længste skaterbane på 1 km til at løbe. Den er tegnet af den danske verdensmester i skateboard Rune Glifberg og er samtidig en klimasikring, der skal forebygge oversvømmelser, tilføjer han om den nye bydel.

100.000 kvm til erhvervsbyggeri  

Fra arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C (HTC), som står bag udviklingen kommentarer direktør Lars Bloch:

- Vi har kun to byggeretter (ud af i alt 16, red.) tilbage til boliger, så nu er turen kommet til seks erhvervsbyggeretter på mere end 100.000 kvm, siger han. 

EDC Erhverv Poul Erik Bech skal sammen med en anden mæglervirksomhed i fællesskab sælge erhvervsbyggeretterne. 

- Høje Taastrup Kommune har ikke mere jord tilbage efter disse sidste byggeretter sælges. Alene af den grund er de store erhvervsbyggeretter ekstra interessante for investorer, developere og virksomheder, siger Michael Thulstrup, partner og storkundechef, i pressemeddelelsen. 

De seks erhvervsbyggeretter er på i alt 107.345 kvm fordelt med 13.070 kvm, 13.870 kvm, 15.810 kvm, 20.410 kvm, 21.980 kvm og 22.205 kvm.

                           

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141