23948sdkhjf

Ombygger tidligere rådhus Skjern - skal være ramme om det gode borgermøde

Sammen med Ingeniørgruppen skal Arkitektfirmaet Vallentin Haugland være totalrådgivere for Ringkøbing-Skjern Kommune i ombygningen og renoveringen af det tidligere rådhus i Skjern. 

Det oplyser arkitektfirmaet på sin hjemmeside. 

Det tidligere rådhus på Finderupsvej 9 i Skjern på cirka 2.700 kvm blev opført i 1971 og fremstår - med Vallentin Hauglands ord - som et tidstypisk byggeri og fint eksempel på et modernistisk rådhus med sin enkle form, sit flade tag og glasfacader. 

I dag huser bygningen en række borgerrelaterede funktioner som borgerservice, jobcenter og ydelseskontor. Nu skal bygningen indrettes ud fra princippet om aktivitetsbaseret arbejdspladsindretning, hvilket vil medføre omfattende ændringer af indretningen, som i dag hovedsageligt netop består af mange små kontorer og enkelte fælleskontorer. Nu skal der i stedet være større kontorfællesskaber, som udviser fleksibilitet i brug og indretning.

Bygningen skal samtidig indrettes, så den understøtter det gode borgermøde og et aktivitetsbaseret arbejdsmiljø med aktivzoner, flexrum og møderum, stillezoner, projektzoner og uformelle mødesteder. 

Ringkøbing-Skjern har tidligere arbejdet med et anlægsbudget på i alt 17,85 mio. kr. til ombygning af det tidligere rådhus til aktivitetsbaseret arbejdsplads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126