23948sdkhjf

Stor dansk messe udsættes til september – og slås sammen med anden messe

Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk, flyttes, efter ønske fra branchen, fra den oprindelige dato i juni til 16.-18. september. Dermed gennemføres E&H og Transport 2021 samme dage - til glæde for begge brancher.

Entreprenør- og anlægsbranchen samles hvert tredje år til Entreprenør & Håndværk (E&H) ved MCH Messecenter Herning. Efter planen skulle brancherne mødes igen 10.-12. juni 2021, men efter ønske fra branchen udskydes messen altså nu til september og gennemføres samtidig med transportbranchens fagmesse Transport 2021.

 E&H arrangeres i et samarbejde mellem MCH og brancheforeningen Maskinleverandørerne.

 - Vi ved ikke, hvordan coronasituationen ser ud til juni, men af respekt for medlemmernes messeforberedelse mener vi, at det er rettidig omhu at flytte messen nu. Branchen ønsker fortsat at mødes personligt, og da der opstod en mulighed for at gennemføre E&H på samme termin som Transport 2021, slog vi til. Vi ser en god synergi i at afholde messerne sideløbende, men fastholder naturligvis stadig konceptet med en arbejdende, udendørs messe, fastslår Klaus Meldgaard, formand for entreprenørsektionen hos Maskinleverandørerne.

 Beslutningen bakkes op af projektlederen for de to messer i MCH Messecenter Herning, Nikolaj Jørgensen:

- Vi står i en ekstraordinær situation, og vi har et medansvar for udstillernes forberedelsestid og investering i messen. Derfor glæder det os, at vi i fællesskab med branchen har fundet en ny dato for messen, hvor der tilmed er rigtig fin synergi mellem besøgs- og udstillermålgrupper på de to messer, siger Nikolaj Jørgensen og tilføjer:

- Vi anser det som en stor gevinst for både udstillere og besøgende, at vi nu kan afholde begge messer samtidig, og vi glæder os allerede nu til tre dage med masser af aktiviteter på både E&H og Transport 2021.

Entreprenør & Håndværk finder sted 16.-18. september 2021 på udendørsarealet syd for MCH Messecenter Herning, mens Transport 2021 gennemføres indendørs i messehallerne og på Landsskuepladsen. Læs mere på eh21.dk.

 

 

 Foto fra E&H 2018: MCH/Tony Brøchner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112