23948sdkhjf

Danmarks Nationalbank tager næste skridt i renoveringsprojekt

Danmarks Nationalbank skal over de næste cirka syv år renoveres, restaureres og moderniseres. Det blev indledt af et totalrådgiver-udbud i december måned, og nu er centralbanken så kommet til næste udbud i rækken til det store projekt, der har en samlet anlægsramme på 1,5 mia. kr. ekskl. moms. 

Det nye udbud, som netop er offentliggjort, kaldes 'byggeledelse 1' og er et udbud med forhandling. Kontrakten forventes at løbe frem til 2024 og størrelsen bliver i omegnen af 8-10 mio. kr. ekskl. moms. 

Det oplyser projektdirektør i Nationalbanken, Ann-Pia Puggaard til Building Supply.

-  Vi har et ret komplekst udførelsesprojekt foran os, og vi ønsker en byggeleder, der er specialist inden for byggelogistik og tidsplanlægning, som kan give sparring både til os som bygherre, men også til vores kommende totalrådgiver, siger hun. 

Tre prækvalifikationer

Forventningen er at prækvalificere tre byggeledere, og indgå kontrakten i starten af det nye år. Ann-Pia Puggaard fortæller, at der ved totalrådgiver udbuddet, som er et noget større udbud end dette, var ni hold, der søgte om prækvalifikation. Hun håber på, at der kommer flere ansøgere til dette udbud, da det er mindre komplekst.

- Vi har frist for prækvalifikation af byggeledelsen inden sommerferien, i slutningen af august skal de aflevere indledende tilbud, som vi vil have forhandlingsrunde om i efteråret, og så afleverer de endeligt tilbud omkring oktober/november. Forventningen er at meldte ud inden jul, hvem vi gerne vil indgå kontrakt med, siger hun.

Læs en uddybende artikel om udbuddet på Licitationen – Byggeriets Dagblad. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11