23948sdkhjf

Specialist inden for bygninger til fødevareindustrien leverer nye projekter

NCO Byg Aars A/S er blandt markedets førende entreprenører inden for byggeri til fødevaresektoren. Blandt kunderne er kyllingeproducenten Danpo og proteinspecialisten Essentia, som netop har fået nye faciliteter.

NCO Byg beskæftiger sig med total-, hoved- og fagentrepriser inden for flere brancher, og inden for fødevaresektoren har man en særlig ekspertise. En ekspertise, der er udbygget det sidste årti.

”Vi forstår at sætte os ind i kundens udfordringer og går ned i detaljen. Vi er en lokalt forankret virksomhed og har været med til at bygge svineslagterier, kyllingeslagterier og mejerier helt tilbage fra 1960’erne, og det har vi altid været gode til,” siger direktør Michael Jørgensen og understreger, at food-sektoren har været en voksende del af virksomhedens portefølje. Både lokalt og internationalt.

”Vi hjælper kunderne hele vejen igennem et givet projekt. Fra tanke til færdigt projekt hjælper vi dem med at komme i mål,” forklarer direktøren.

Med på byggerier for Danpo

Claus Foldager er projektchef i Scandi Standard A/S, der bl.a. står bag kyllingeproducenten Danpo, som NCO Byg har lavet en del for. Senest har man leveret en ny terminalbygning.

”Vi har samarbejdet med NCO Byg om nogle større bygninger, og vi har oplevet, at de er dygtige til at løse de entreprenørmæssige opgaver. Michael Jørgensen er en god sparringspartner – han er meget serviceminded og vil gerne have ting til at lykkes. Det er vigtigt for en virksomhed som vores,” siger Claus Foldager med henvisning til, at man har en produktion, der kører mange timer. Også uden for normale arbejdstider.

”Vi valgte NCO Byg som partner på terminalbygningen efter længere tids troværdigt samarbejde til en konkurrencedygtig pris. Jeg har arbejdet sammen med entreprenører før, og Michael er en af dem på øverste hylde - både samarbejdsmæssigt og fagligt.”

Ny kunde: Essentia i Hobro

Frederik Dahl er maskinmester i Essentia Proteins, en del af koncernen BHJ A/S og teknisk ansvarlig for virksomhedens nye produktionslokaler i Hobro, som NCO Byg har stået for. Også han fremhæver både det samarbejdsmæssige og den høje faglighed.

”Vi har fået bygget en række nye bygninger, og det er gået rigtig godt. Michael Jørgensen er meget engageret i projekterne, og han formår at dykke ned i detaljen,” siger Frederik Dahl og tilføjer, at NCO Byg holder tidsplanen.

”Michael har hjulpet os med at sikre, at vi kunne følge vores tidsplan - også selvom det måske ikke var hans pligt. Og så tør han sige hans mening, selvom den ikke nødvendigvis er populær. Det synes jeg er vigtigt,” fremhæver Frederik Dahl.

OM: NCO Byg Aars A/S

  • NCO Byg beskæftiger sig med både boligbyggeri, offentlige byggerier samt erhverv og industri.
  • Virksomheden blev etableret i 1911 og er siden videreført i fire generationer, indtil Michael Jørgensen overtog ejerskabet i 2006.
  • NCO Byg har i dag omkring 50 medarbejdere på adressen i Aars. Senest har man fået to nye medejere ind - Lars Poulsen og Casper Wigh, som har stor ekspertise og erfaring inden for byggeriet. Dermed har virksomheden en endnu bredere platform at arbejde ud fra.

Læs mere på www.nco.dk

 

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063