23948sdkhjf

Nyt opslagsværk om byggeriets største aktører er på gaden i dag

Byggeriet har været forskånet for de store ændringer det seneste år, hvor coronakrisen har sat det danske samfund og erhvervsliv under et kæmpe pres.

Det afspejler sig også i dette års store opslagsværk om ledelsen i de største bygge- og anlægsvirksomheder, "Hvem er Hvem i byggeriet 2021", som Licitationen - Byggeriets Dagblad sender på gaden i dag.

For der er ikke tyndet gevaldigt ud blandt virksomhederne i toppen af branchen eller i mængden af nøglepersoner det seneste år.

Det er sjette gang, at Licitationen - Byggeriets Dagblad i samarbejde med søs-termediet Building Supply udgiver Hvem er Hvem i byggeriet. Som tidligere år er opslagsværket et overblik over nøglepersonerne hos de største bygge- og anlægsvirksomheder, arkitekter og rådgivende ingeniørvirksomheder.

Formålet er at give et overskueligt værktøj med informationer om både virksomheder og nøglepersoner - både i et samlet opslagsværk, men også online.

- Hvem er hvem i byggeriet skal hjælpe med at skabe synlighed og overblik over den danske bygge- og anlægsbranche i en hektisk tid, hvor coronakrisen har sat dansk erhvervsliv under pres. Men hvor bygge- og anlægsbranchen omvendt også har forrygende travlt. Derfor synes vi også, at behovet for indblik og viden om branchens mest betydningsfulde virksomheder og nøglepersoner er stort, siger Licitationen - Byggeriets Dagblads redaktør, Christian Brahe-Pedersen.

Saglig vurdering

De 145 virksomheder i årets udgave er udvalgt efter en segmenteringsproces, hvor økonomiske nøgletal er sammenholdt med kvalitative vurderinger.

Ud over oplysninger om topledelsen og nøglepersoner i de enkelte virksomheder indeholder hver virksomhedsprofil derfor også nøgletal fra virksomhedernes seneste regnskaber.

- Vi har bestræbt os på at foretage en så kvalitativ og saglig vurdering som muligt, hvor vi med rette kan sige, at vi har fundet de største bygge- og anlægsvirksomheder samt rådgiver- og arkitektvirksomheder, siger Christian Brahe-Pedersen.

Alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad modtager et eksemplar af Hvem er hvem i byggeriet 2021.

Desuden har udgivelsen også sit eget onlineunivers. På www.hvemerhvem.dk er der opdaterede data om virksomhederne og nøglepersoner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.103