23948sdkhjf

MTH og PFA i dobbeltfejring: Indvielse og første spadestik på samme tid

PFA Ejendomme og MT Højgaard Projektudvikling kunne i fredags indvie kontorhuset Engsøhus på Mosevej i Arhusbydelen Risskov,.

Det 7.000 kvm store byggeri kan opdeles i op til 13 lejemål, og indtil videre har både MT Højgaard, Dansk Industri, Tolstrup & Hvilsted samt ISS valgt at flytte ind i kontorhuset.

MT Højgaard var både projektudvikler og entreprenør på kontorhuset i Risskov, som selskabet sidst i 2019 solgte til PFA. Pensionsselskabet oplyste i den forbindelse, at den samlede investering var på 139 mio. kr.

Kontorhuset er formet efter MT Højgaards såkaldte MultiFlex Office-koncept, hvor lejerne får egne kontorlokaler, men samtidig adgang til fælles møderum og kantine.

– Vi tror virkelig på fleksible kontorhuse som dette, og derfor er vi også glade for nu at indgå et nyt samarbejde med PFA om en etape 2, hvor vi skal udvide Engsøhus. Så i dag er faktisk både indvielse og første spadestik på samme tid, siger Finn Mortensen der er projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Projektudvikling, i en pressemeddelelse om projektet.

Udvidelsen af kontorhuset bliver i øvrigt også på cirka 7.000 kvm, og byggetiden bliver omtrent 18 måneder.

Engsøhus´ varierede facade er skabt af aluminium, glas og beton i rå finish. Huset er bygget med fokus på godt indeklima, hvilket er en af grundene til, at det modtager bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.144