23948sdkhjf

Robinson-legende og reality-stjerne køber sig ind i soltags-virksomhed

- Når drøm bliver virkelighed :-) Jeg kan nu endelig kalde mig for administrerende direktør og medejer af Solartag, en fantastisk virksomhed med et banebrydende produkt, der tapper direkte ind i bæredygtighed og grøn omstilling. Jeg er simpelthen så stolt og glad :-)

Sådan skriver tidligere Robinson-deltager, reality-stjerne, tidligere HR-direktør i Coop Jens Romundstad på sin Linkedin-profil. 

Jens Romundstad tiltrådte stillingen som administrerende direktør hos producenten af soltag den 1. februar 2021, men har haft fingrene inde i maskinrummet lidt længere tid end det.

- Jeg har haft mulighed for at hjælpe virksomheden siden nytårsskiftet og har sammen med Thomas Ahola Pedersen konsolideret Solartag og er på den baggrund et temmeligt godt sted, skriver Jens Roumundstad på Linkedin. 

Nu har han så dedikeret sig yderligere til virksomheden med et opkøb af 15 procent af virksomheden. Stifter Thomas Aloha Pedersen sidder stadig på 85 procent af aktierne. 

Omsætning og facilitering

Nogle af de ting som er medvirkende til, at virksomheden nu befinder sig på et godt sted, som Jens Romundstad skriver, er en styrket supplychain, bedre økonomistyring, nye stærke partnerskaber og en tredobling af omsætningen i 2021 - mens indtjeningen også er kommet på plads

For Jens Romundstad, der før Solartag, var HR-direktør i Coop, er byggebranchen en helt ny verden.

- Jeg prøver (for mig) helt nye ting, som jeg har savnet, herunder faciliteringen af Solartags internationale vækst og vedligehold af globalt patent på den unikke beslagsløsning, skriver han og tilføjer: 

- Hertil i en byggesektor, der skriger på vedvarende energi og som skal udfordres politisk. Det er det bedste liv, som jeg nogensinde har haft.

Solartag blev etableret i 2019 af Thomas Aloha Pedersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.407