23948sdkhjf

Dorte Mandrup-direktør efter solidt år: – Vi har fortsat ingen målsætning om at erobre hele verden

På bagkanten af det, Dorte Mandrup A/S, kalder "et yderst produktivt 2020" har tegnestuen genskabt sin økonomiske base og komer ud af 2020/21 med et resultat før skat på 4,9 mio. kr. mod 146.000 kr. i sidste regnskabsår. Forklaringen er blandt andet, at en fastholdelse af aktivitetsniveauet i Norden og flere store projekter i udlandet.

Samtidig har tegnestuen brugt ressourcer på at udvikle organisationen både internt og eksternt. I juni tiltrådte Oanh Nguyen Henriksen som partner og Director of Business Development og Communication med en bred international erfaring, mens Kasper Pilemand og Noel Justesen begge indtrådte i partnerkredsen.

– Vi har genskabt en størrelse og økonomisk base, som gør os i stand til at fokusere endnu mere målrettet på bestemte markeder og typologier, siger Frants Nielsen, adm. direktør for Dorte Mandrup A/S, i en pressemeddelelse om udviklingen. 

– I år har vi derfor også brugt en del kræfter på at styrke organisationen yderligere. Udvidelsen af partnergruppen og tiltrædelse af ny bestyrelsesformand er vigtige led i at fremtidssikre organisationen og ruste den til flere ambitiøse internationale opgaver, tilføjer han.

Som et led i professionaliseringen tiltræder partner og medstifter af konsulentbureauet ReD Associates Filip Lau som ny bestyrelsesformand. Han overtager posten som bestyrelsesformand fra Flemming Nylykke Andersen, der giver teten videre efter otte år.

Vil ikke erobre hele verden

Ud over det skandinaviske hjemmemarked har Dorte Mandrup markeret sig internationalt med flere store projekter i gang og undervejs. Eksilmuseet i Berlin har åbnet for nye muligheder i Tyskland, hvor tegnestuen i efteråret blev kåret til ’Architect of the Year’ af det tyske designråd.

– Det tyske marked har høj prioritet for os. Både inden for kulturprojekter, mixed-use og kontorbyggerier er der rigtig gode muligheder for tegnestuen i Tyskland, som vi vil gribe de næste år, forklarer Frants Nielsen.

– Vi har fortsat ingen målsætning om at erobre hele verden. Det vigtigste for os er at bevare det høje kvalitets- og ambitionsniveau i alt, hvad vi laver, siger direktøren.

Dorte Mandrup A/S består i dag af et hold af 75 medarbejdere fra 12 forskellige lande.

Dorthe Mandrup A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Nettoomsætning 59,78 41,45
Driftsresultat  4,97 0,29
Resultat før skat 4,92 0,15
Årets resultat 3,83 0,11
Balancesum 32,05 20,40
Egenkapital 6,78 2,94
Gns. antal fuldtidsansatte 57 50
Regnskabsåret blev afsluttet 30.06.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156