23948sdkhjf

Øland får flere produktionsmuskler i Kliplev

Mens pandemien lukkede landet, færdiggjorde landets førende ventilations- og isoleringsproducent sit store fabriksbyggeri i Kliplev syd for Aabenraa og producerer nu for fuld kraft for at følge med efterspørgslen

Den 5.500 kvm. store fabrik er den centrale motor i virksomheden og forsyner byggerier landet over med ventilations- og isoleringssystemer. Den nybyggede fabrik er et tigerspring for Øland, der nu får betydeligt flere produktionsmuskler, skriver Øland i en pressemeddelelse.

Fabrikken, som er dobbelt så stor som det tidligere lejemål på havnen i Aabenraa, er dimensioneret til 3-holdsskift med 55 mand på hvert hold. Det vil medføre en effektivisering på 30 pct. og sikre, at Øland kan følge med den stigende efterspørgsel nu og i fremtiden.

- Vi har plads til at øge mandskabskapacitet betydeligt på vores nye fabrik. Det er noget, der giver ro i maven. Vi satte omsætningsrekord i september og har i mange år løbet stærkt for at følge med efterspørgslen, siger adm.direktør i Øland, Carsten Madsen.

Fabrikken i Kliplev er opført i totalentreprise af Chr. Johannsen fra Rødekro.

- Det er et afgørende skridt, at vi nu har vores egen fabrik med et setup, der er designet til os. Vores gamle fabrik lå på havnen i Aabenraa og var et lejemål, som vi gennem årene gjorde alt for at optimere, men det var ikke gearet til vores vækst og ambitioner, siger Carsten Madsen.

Siden åbningen i september er der ansat otte nye medarbejdere på fabrikken, som i dag har 65 ansatte. Planen er yderligere forøgelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125