23948sdkhjf

23 år i samme virksomhed: Nu runder Dansk Boligbygs topchef 60 år

Entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg A/S fra Horsens er siden starten i 1998 rykket ind blandt de 20 største entreprenørvirksomheder i Danmark.

I stort set hele virksomhedens levetid har adm. direktør Anton Nørgaard været en del af Horsens-entreprenøren i forskellige roller, og i morgen fylder han 60 år og kan den 1. marts se tilbage på 23 år i virksomheden.

Han tiltrådte som adm. direktør den 1. april 2017 efter en række år som afdelingsleder i Horsens. Anton Nørgaard begyndte som projektleder i virksomheden i 1999 efter tre år som tømrermester i Vejle. Her fik han ansvaret for byggeri af boliger, plejehjem og skoler.

I 2004 blev han udnævnt til afdelingsleder og er i dag foruden øverste direktør også partner i virksomheden.

Født i København - opvokset på Mors

Anton Nørgaard er født i København og boede på Mors hele sin barndom og ungdom, ligesom han i 1983 blev uddannet tømrer på limfjordsøen. I 1986 blev han færdig som bygningskonstruktør fra Via University i Horsens.

Med udgangspunkt i Aarhus arbejdede han de næste 10 år med projektering, byggeledelse og fagtilsyn – herunder to år med byggeri af dagligvarebutikker og butikscentre i Tyskland, ligesom han i tre år var konsulent i det daværende Byggeriets Arbejdsgivere, BYG Region 3, Århus.

Anton Nørgaard har desuden uddannelser indenfor arbejdsmiljø og økonomi samt flere diplomuddannelser i ledelse.

Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg har som styringsentreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet og omsatte i regnskabsåret 2020/2021 for 1,4 mia. kr.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere på hovedkontoret i Horsens og afdelingerne i Aalborg, Odense og Roskilde. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125