23948sdkhjf

Arkitektfirma med 100 ansatte henter ny direktør hos Schmidt Hammer Lassen

Fra 1. maj 2022 hedder direktøren i Rubow Arkitekter Mads Dyssel Engel.

Det skriver det Norconsult-ejede arkitektfirma i en pressemeddelelse.

Mads Dyssel Engel kommer fra en stilling som Director of Operations hos SHL Architects, hvor han gennem flere år har været associate partner og ansvarlig for den daglige drift samt større internationale projekter.

Mads har en kandidatgrad i arkitektur fra Aalborg Universitet. Han er desuden uddannet Bygningskonstruktør samt IPMA certificeret projektleder.

Skal fremtidssikre virksomheden

Som ny direktør skal Mads Dyssel Engel stå i spidsen for drift og ledelse af Rubow Arkitekter i tæt samarbejde med den øvrige direktion beståede af Susanne Hansen, Lars Hetland og Lars Bo Lindblad.

Ansættelsen af af Mads Engel skal ifølge Rubow Arkitekter understøtte firmaets udvikling og fremtidssikre virksomheden som en af de førende arkitektvirksomheder i Danmark.

– Mads er det perfekte match på både værdier, arkitekturforståelse og virksomhedsdrift. Han kommer med stor viden og erfaring inden for forretningsudvikling, internationalt samarbejde og ledelse af en større arkitektorganisation. Alle nødvendige kompetencer for vores udvikling af et moderne skandinavisk arkitektbrand – vi glæder os til samarbejdet, lyder det i pressemeddelelsen fra arkitektfirmaets direktion. 

Rubow Arkitekter består af cirka 100 medarbejdere og blev 1. maj 2021 en del af Norconsult, der er en konsulentvirksomhed med 5.100 ansatte fordelt på omkring 130 kontorer, hovedsageligt i Norden. Norconsult er ejet af medarbejderne. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11