23948sdkhjf

Tidligere landsholdsspiller sælger grund i Aalborg: Nu opføres 30 boliger

Som fodboldspiller fik Peter Rasmussen 13 kampe på det danske landshold en karriere hos Aab, VfB Stuttgart og Viborg F.F. Siden han i 1999 skiftede fodboldstøvlerne ud med mursten og ejendomsinvesteringer og har netop solgt en udviklingsgrund i Aalborg. Nu skal der opføres 30 små lejligheder, skriver Erhverv EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse om salget og projektet.

– Da jeg købte grunden i 2014, syntes jeg, det var et fantastisk sted, og jeg havde store ambitioner for udviklingen. Planen var at lave et hyggeligt Bed & Breakfast, som jeg selv skulle drive. Udsigterne var dog lange, og jeg måtte ændre kurs undervejs, fortæller Peter Rasmussen om salget.

– Da Corona kom i spil, og gjorde det sværere at drive Bed and Breakfast, blev tanken egentlig at bygge med salg for øje. Jeg måtte bare erkende, at min erfaring på området var minimal, så jeg gik i en længere periode og overvejede, hvad det klogeste træk ville være, fortsætter han og tilføjer, at han derfor tog fat i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Skal flytte 7.500 kbm jord

Grunden, Rundvejen 6A, har et grundareal på 2.941 kvm og ligger højt i Frydendal-området. Lokalplanen giver tilladelse til at opføre boligbyggeri i to plan med en bebyggelsesprocent på op til 60 pct.

Frydenhøj ApS har købt projektgrunden, og indehaver Michael Jensen siger:

– Jeg har haft grunden i kikkerten i længere tid, hvor Jeg i perioden har kigget ind i, hvordan man bygger på en svær grund som denne. Grunden hælder med seks meter fra den ene til den anden ende, så det er nok op imod 7.500 kbm jord, der skal køres fra ejendommen, inden byggeriet kan igangsættes.

Planen er ifølge Michael Jensen at opføre 24 lejligheder på 50 kvm og seks lejligheder på 77 kvm med redskabsrum samt 10 kvm altan.

– Nedbrydningen af det eksisterende begynder allerede indenfor de næste 14 dage. Nedrivningstilladelsen er kommet og byggeriet begynder, så snart vi har byggetilladelsen fra kommunen - forhåbentlig lige efter sommer, fortæller Frydenhøj ApS-indehaveren.

Fra sælger Peter Rasmussens side er der ikke planer om store armbevægelser:

– Med salget af Rundvejen 6A har jeg fået ryddet lidt ud i min portefølje, og det passer mig fint. Aktuelt har jeg otte rækkehuse lidt uden for Aalborg og et enkelt erhvervslokale i Hinnerup i Aarhus. Med en usikker verdenssituation og et svingende aktiemarked er status quo fint for mig, og jeg vil lige se tiden an, inden jeg investerer i noget nyt, siger den tidligere landsholdsspiller, der blandt andet var afgørende i King Fahd Cup (nu Confederations Cup) finalen i 1995 med sin scoring til 2-0 mod Argentina.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.814