23948sdkhjf

Investor søges: 40.000 etagemeter byggeret ved Aarhus

Syddjurs Kommune udbyder nu et areal på hele 112.800 kvm til boligudvikling i den vestlige del af byen Hornslet, 20 km nord for Aarhus.

Med udbuddet af Hornslet Vest håber kommunen at finde en ambitiøs investor, som kan være en aktiv samarbejdspartner i at udvikle det fremtidige Hornslet.

Projektet giver mulighed for 40.000 etagemeter byggeret, som kan være tæt-lav boliger, etagebyggeri og alment byggeri. Vinderen skal også i samarbejde med Syddjurs Kommune udarbejde en strukturplan for hele Hornslet Vest, en helhedsplan for den centrale del af Hornslet Vest samt et dispositionsforslag til udnyttelse af byggeretten.

Investoren får således mulighed for at udvikle den første etape i det vestlige Hornslet og være med til at indfri visionerne omkring at skabe et nyt bæredygtigt boligområde med plads til lokale fællesskaber.

Interesserede tilbudsgivere har indtil den 30. september til at indsende tilbud.

Samarbejdspartner skal været med at til at få byudviklingen i mål

Hornslet er den by i Syddjurs Kommune, som oplever den største tilvækst af nye borgere. Derfor har kommunen igangsat et udviklingsarbejde og en række større investeringer i byen, herunder en skoleudvidelse, daginstitutioner, et nyt kulturhus samt arbejde med bedre rekreative forbindelser. 

Derudover arbejder Syddjurs Kommune aktivt med offentligt-privat bysamarbejde, hvoriblandt Hornslet også er udpeget som én af de 14 bymidter, der skal arbejde videre med forsøgsordningen for frie bymidter under Indenrigs-og Boligministeriet.

Med udviklingen i Hornslet Vest er ambitionen, at Hornslet ikke kun skal vokse sig større, men også bedre ved at bruge udviklingen i den vestlige del af byen til at forstærke hele byens fysik, fortællinger og fællesskaber. Her skal den nye samarbejdspartner været med at til at få byudviklingen i mål via en bæredygtig, attraktiv og fremtidssikret udvikling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125