23948sdkhjf

Mød Troldtekt på BYGGERI’23: Oplev og vind elegante akustikløsninger med v-spor

Besøg Troldtekts stand på BYGGERI’23 i Fredericia. Her kan du se flere varianter og farver af den nye designløsning Troldtekt v-line. Prøv også et virtuelt designpuslespil, hvor du kan vinde en god middag – og tilmeld dit projekt til konkurrencen om akustikpladerne fra standen.

BYGGERI-messen i Fredericia samler entreprenører, håndværkere, forhandlere og andre af byggeriets fagfolk 21.-24. marts 2023. Troldtekt står klar på messen med en stor stand, hvor du blandt andet kan opleve:

  • elegante installationer af den nye designløsning Troldtekt v-line
  • akustikplader baseret på cementtypen FUTURECEM™ med et reduceret CO2-aftryk
  • et lydrum med god akustik i praksis
  • Troldtekts virtuelle designpuslespil, hvor du kan vinde en lækker middag
  • produktbrochurer og inspirationsmagasiner med spændende danske og internationale projekter.

Du finder Troldtekt på stand A-0326.    

Nye designløsninger til attraktive priser

På en stor del af Troldtekts messestand i Fredericia er der monteret Troldtekt v-line i forskellige farver og varianter. Løsningen har fræsede spor i overfladen og bygger dermed videre på udtrykket fra de populære Troldtekt line og Troldtekt line design.

Troldtekt v-line er dog baseret på de klassiske 25 mm Troldtekt plader, mens de øvrige løsninger i designserien er baseret på 35 mm plader. Varianterne af v-line er dermed lettere i vægt og kan også produceres til en meget konkurrencedygtig pris.

– Målet med de to nye løsninger er at gøre vores designløsninger tilgængelige i endnu flere projekter. Ud over at pladerne adskiller sig ved at være 25 mm, er de med v-spor, som har en lavere dybde end de rektangulære spor i Troldtekt line, og derved får de et lidt mere diskret udtryk, siger Michael Christensen, in house-arkitekt hos Troldtekt A/S og designeren bag løsningerne.

Læs om kåringen af Troldtekt v-line som Årets Boligfavorit 2022

Troldtekt v-line fås i to varianter: Troldtekt v-line 1way og Troldtekt v-line 2way. Med 1way får du et roligt udtryk med lange gennemgående linjer, som man også kender fra listelofter. Når du vælger 2way, bliver de langsgående spor brudt af tværgående spor, hvor pladernes ender mødes (Fotos: Troldtekt). 

Vind en middag – eller et akustikloft

Troldtekt v-line er også med i et virtuelt designpuslespil, som du kan prøve på Troldtekts stand. Spillet handler om at placere manglende designbrikker på en skærm – og se, om du kan gøre det hurtigere end dine kolleger. Når du deltager, har du mulighed for at vinde en lækker middag på en restaurant med god akustik.

I forlængelse af messen udlodder Troldtekt desuden alle akustikpladerne fra standen til et dansk projekt. Så meld dig i kampen om pladerne, hvis du arbejder på et projekt, hvor designløsninger fra Troldtekt kan gøre gavn i mange år frem.

Læs mere om Troldtekt på BYGGERI’23

Læs mere om udlodningen af messeplader

Mød Troldtekt på BYGGERI’23, 21.-24. marts 2023 i Messe C i Fredericia. Troldtekt udstiller på stand A-0326.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062