23948sdkhjf

Sætter ’Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ på programmet: Vi kan ikke komme med alle svarene

For tolvte gang samler Building Green byggebranchen i Forum på Frederiksberg den 2. og 3. november, og de fem scener vil være fyldt med talere og debatter om blandt andet doughnut-økonomi, planetære grænser, CO2-udledning, materialer og hvordan byggeriet kan komme så tæt på absolut bæredygtighed som muligt.

– Det har været meget spændende at forberede årets Building Green København, for absolut bæredygtighed er et utroligt ambitiøst tema, og det er også et tema, hvor vi ikke kan komme med alle svarene, fortæller Ditte Rosenquist, Head of Sustainability og programansvarlig hos Building Green, i en pressemeddelelse om arrangementet og fortsætter:

– Men vores talere og samarbejdspartnere har bare grebet udfordringen, og vi har formået at samle dem, der har nogle af de stærkeste bud på, hvordan vi kommer så tæt på absolut bæredygtighed som muligt.

Store navne fra ind- og udland

Programmet tæller verdenskendte navne som Kate Raworth, ophavskvinden til den økonomiske Doughnut-model. Hendes indlæg målretter doughnut-modellen til arbejdet med at opnå mere bæredygtigt byggeri. Talen efterfølges af et spændende indlæg om Reduction Roadmap, der giver et helt nyt bud på, hvordan vi oversætter planetære grænser for CO2-udledning til konkrete reduktionsmål for byggebranchen.

Af internationale profiler får Building Green blandt andre besøg af den japanske stjernearkitekt Shigeru Ban og de prisvindende arkitekter Sarah Wigglesworth og Andrew Whalley. Sarah Wigglesworth vil tale om miljømæssig humanisme og hendes tegnestues arbejde med ’low impact living’.

Store danske profiler som for eksempel Connie Hedegaard, indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen og arkitekterne Kasper Guldager og Kim Herforth vil også indtage scenen og give deres bud på en mere bæredygtig byggebranche.

Scenerne vil også være fyldt med debatter, der handler om alt lige fra New European Bauhaus, cirkulær økonomi til lovgivning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157