23948sdkhjf

Malerfirma politianmeldt for trusler: Er bange for, at nogen venter på mig

TMG Malergruppen ApS er blevet politianmeldt af Din Bygge Service ApS efter ubehageligt besøg på firmaadresse

- Det er noget, jeg aldrig har oplevet før. Det har været forfærdeligt og dybt traumatiserende. Og det er en adfærd, jeg tager den skarpeste afstand fra.

Ordene til Licitationen - Byggeriets Dagblad kommer fra Thomas Andersen, direktør i Din Bygge Service ApS.

Og de falder i relation til en episode på virksomhedens tidligere postboksadresse i Herlev, som er endt med politianmeldelse af TMG Malergruppen ApS. En politianmeldelse, som går på trusler om vold.

”Hele sagen handler om, at vores firma har lavet arbejde for TMG Malergruppen ApS, der på trods af flere henvendelser ikke har betalt os endnu”, lyder det i anmeldelsen, som Licitationen er i besiddelse af.

Her fremgår det, at tre ”uidentificerede mænd” mødte op og var både ”ubehagelige og direkte truende”.

Thomas Andersen var ikke selv til stede, da episoden fandt sted, men den har alligevel mærket ham:

- Nogle gange, når jeg sætter mig ind i min bil, så kan jeg da godt få den tanke, om der er nogen, der venter på mig. Det er meget skræmmende og ubehageligt, siger han til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Advokat Matti Taul Korpela fra firmaet König Advokater afviser over for Licitationen, at personer relateret til TMG Malergruppen har udvist truende adfærd over for Din Bygge Service.

Han oplyser, at TMG Malergruppen ikke er blevet kontaktet af politiet eller blevet afhørt, og at de derfor ikke er bekendt med at være del af nogen sag.

Din Bygge Service derimod fremhæver, at der er en efterforskning i gang.

At der er sket anmeldelse i sagen, bekræfter København Vestegns Politi over for Licitationen, der gennem længere tid har undersøgt forholdene i Carlsberg Byen.

Læs også: Flere firmaer mangler betaling i Carlsberg Byen

og: Malerfirma politianmeldt for trusler

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078