23948sdkhjf

Jysk entreprenør har ansat en ny hver anden måned i fynsk satsning

Siden entreprenørvirksomheden CJ A/S åbnede en fynske afdeling i Langeskov i 2019 for at få en større bid af den fynske kage er den vokset fra tre til 25 ansatte. 

Afdelingsleder Michael B. Dalager var selv første mand i afdelingen, da den åbnede for tre år siden. Siden har han i gennemsnit ansat en ny kollega cirka hver anden måned, siden åbningen 1. november 2019, lyder det konstaterende i en pressemeddelelse fra CJ A/S.

– Vi havde en del henvendelser fra bygherrer og projekter i gang på Fyn, så det gav god mening at åbne den fynske afdeling, forklarer Michael B. Dalager i pressemeddelelsen og peger på det samme, som argumentet lød ved åbningen i 2019.

Selskabets kompetencer blev i højere grad en tidligere efterspurgt på Fyn, forklarede daværende vicedirektør Jonathan Smetana dengang om åbningen af den fynske afdeling.

– Vi ønsker at være tilstede på Fyn for at uddybe markedet. Der er allerede en del på Vestfyn, der styres fra Fredericia, men vi mangler vægt på den østlige del af Fyn og i Odenseområdet, sagde daværende direktør i CJ A/S, Hans Jørgen Ebbesen, uddybende til Licitationen - ByggerietsDagblad.

Og væksten fortsætter lyder det nu.

Mere end budgetteret

– Vi omsætter cirka 30 pct. mere end budgetteret, så vi forventer at udvide med de folk, der er nødvendige for at løse det arbejde, der kommer ind, fortæller Michael B. Dalager.

Langeskov-afdelingen udfører anlægsarbejde, betonarbejder, industriservice, arbejde på tankanlæg og klassisk erhvervs- og boligbyggeri.

– Vi har godt gang i opgaver på Fyn for kommuner, forsyningsselskaber og private bygherrer og har gode langvarige ordrer, som giver en stabil omsætning de næste år. Fordi vores forretning bygger på tætte og langvarige kunderelationer, får vi mange opgaver for de samme kunder fortløbende, siger Michael B. Dalager.

Med til afdelingen på Fyn hører også en afdeling på den anden side af Storebælt.

CJ A/S har 14 mand i fuld sving med anlægsarbejde og i CJ-specialdisciplinen tankanlæg – især på Kalundborg Refinery, hvor virksomheden har en fem-årig rammeaftale for vedligeholdelse og anlægsarbejde.

170 ansatte på landsplan

Udover afdelingen i Langeskov har CJ /AS hovedkontor i Fredericia samt en afdeling i Horsens. Entreprenøren har fire forretningsben: Bolig og erhverv, Anlægsarbejde, Industriservice samt Tankanlæg

Siden etableringen på Fyn har Jonathan Smetana overtaget posten som adm. direktør fra medgrundlægger Hans Jørgen Ebbesen som led i et længe planlagt generationsskifte.

Da entreprenørfirmaet præsenterede sine 2021-tal i sommers, var det med et med fremgang på toplinjen, tilbagegang på bundlinjen og tilfredshed på ledelsesgangen.

– Vi er tilfredse, selvom vi ikke opfyldte vores ambitiøse budget. Men det har været en turbulent tid med Corona og prismæssig uforudsigelighed på råvarerne, ligesom vi har investeret i en styrkelse af vores organisation for at kunne honorere fremtidens krav omkring bæredygtighed og den professionalisme et sådant fokus kræver – og derfor er vi tilfredse med årsresultatet, sagde Jonathan Smetana i den forbindelse.

CJ A/S beskæftigede 170 medarbejdere, da årsrapporten blev præsenteret i juli.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Konstruktionsfejl og konkurs gør byggeri ubrugeligt
Byggeomkostninger brager op i tredje kvartal
Nordjysk elementproducent øger aktivitetsniveauet, men bundlinjen følger ikke med
Giver grønt lys til karréprojekt med 260 lejeboliger
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.125