23948sdkhjf

Landinspektør og rådgiver holder sig ikke længere til Sjælland: Åbner nyt kontor

På den lange bane er det ufleksibelt at skulle tage turen fra Sjælland til Jylland, lyder et  ræsonnementet bag indtoget i Aarhus

l april 2023 åbner landinspektørfirmaet Skel.dk et nyt kontor i Aarhus. Ifølge adm. direktør Michael Thomsen for at kunne tage hånd om kundernes efterspørgsel på opgaveløsning i Jylland.

– Vores største kunder er landsdækkende og derfor skal Skel.dk også være det, siger Michael Thomsen Mii en pressemeddelelse om det jyske indtog.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores trofaste kunder, der ønsker, vi skal følge dem på spændende projekter i Jylland, fortsætter direktøren, som kalder det en ”naturlig udvikling” af forretningen, der i dag servicerer nogle af landets største typehusfirmaer, entreprenørselskaber og ejendomsudviklere.

Skel.dk har pt kontorer i København, Holbæk, Helsingør, Slagelse, Kalundborg og Sorø samt et hold i omegnen af 100 medarbejdere.

Ufleksibelt at sende folk

Projekter i Jylland er ikke nyt for Skel.dk, men kontor i Aarhus skal gøre det lettere for både virksomheden selv og kunderne.

– Fleksibilitet er én af Skel.dk’s kerneværdier, og på den lange bane gør det os ufleksible, at vi skal sende kollegaer fra Sjælland til projekter i Jylland, siger Michael Thomsen.

– Selvom der i dag ikke er grænser for, hvorfra man kan udføre sit kontorarbejde, er der, for en landmåler på en måleopgave, fortsat en god køretur fra København til Nordjylland. Det er den geografiske spændvidde, vi oplever i vores opgaver, som vi har overvejet nøje i forhold til, hvad der er bæredygtigt i vores forretning. Og blandt andet på baggrund af de overvejelser, åbner vi et kontor i Jylland, uddyber han.

At nålen i kortet blev sat i Aahus hænger ifølge direktøren sammen med byens centrale beliggenhed, og fordi landmålerselskabet har en partner fra direktionen, som allerede er bosat i byen og har rekrutteret de første kollegaer til kontoret i byen.

Rekrutteringsmulighed

Driftsdirektør Ejnar Wildfang Flensborg skal lede det jyske kontor.

– Det er spændende, hvad 2023 kommer til at bringe af nye projekter og relationer for Skel.dk. Vi bidrager i dag med landmålings- og rådgivningsydelser til en lang række af Danmarks største og mest komplicerede bygge- og anlægsprojekter, men primært på Sjælland, siger Ejnar Wildfang Flensborg og fortsætter:

– Vi håber selvfølgelig, at vi kommer til at se en udvikling, hvor vi, for at kunne imødekomme kunders efterspørgsel, skal rekruttere flere nye kollegaer til opgaveløsning i Jylland, og med den nye placering i Aarhus er der nu også åbnet en bedre mulighed for at kunne rekruttere for eksempel landinspektører, som uddannes på universitetet i Aalborg og gennem mange år har været en mangelvare i branchen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112