23948sdkhjf

Arbejder for Folketinget og Nationalmuseet: Nu får rådgiver en ekstra direktør

Rådgivning af kommuner, partnerskaber og turismeaktører bliver fokuspunkter for den nye direktør hos Bark Rådgivning

Den tværfaglig rådgivervirksomhed Bark har de seneste to år sagt goddag til flere medarbejdere og skrevet flere store tværfaglige projekter og partnerskaber i bogen for markante kunder som Folketinget, Nationalmuseet, Dansk Kyst- og Naturturisme samt en række fonde og kommuner over hele landet.

Derfor har adm. direktør Birgitte Svarre sammen med Barks bestyrelse valgt at udvide ledelsesgruppen med en ny direktør i skikkelse af Mikkel Christian Knudsen Holst, der tiltræder som ny direktør for 'strategi og udvikling'.

Firmaet, der betegner sig selv som 'specialiserede i strategisk udvikling af steder', byder den nye direktør indenfor fra 1. september 2023.

Mikkel Christian Knudsen Holst har senest været kontorchef i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning med ansvar for kreative erhverv, turisme, internationalisering og bæredygtighed. I kommunen har han blandt andet været med til at udvikle Horizon 2020-projektet Centrinno om kreativ og bæredygtig byudvikling og Beacon-projektet, der har fokus på fællesskaber og adfærdsændringer.

De erfaringer skal han bringe i spil i sin nye rolle, hvor han ifølge virksomheden skal supplere Birgitte Svarre og resten af Barks ledelse med særlig fokus på firmaets rådgivning af kommuner, partnerskaber og turismeaktører. 

I arbejdet vil han trække på sin kommunale erfaring med innovation og partnerskabsbaseret udvikling og realisering af projekter inden for kultur, byudvikling, erhverv, turisme og bæredygtighed, lyder det.

Bark Rådgivning A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 6,8 5,8
Resultat af primær drift -0,2 -0,4
Årets resultat -0,3 -0,4
Balancestatus 7,7 5,1
Egenkapital 2,5 2,7
Antal ansatte 19 15
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187