23948sdkhjf

Kamco ny overtager entreprise i Gladsaxe

Arbejdet med at etablere fjernvarme i Gladsaxe er tilbage på sporet efter, at den gamle entreprenør hen over sommeren er blevet udskiftet med en ny, Kamco.
Et fjernvarmeprojekt i Gladsaxe viste sig desværre som en stor mundfuld for den gamle entreprenør, som har haft store problemer med at færdiggøre sit arbejdet til tiden og i en ordentlig kvalitet. Senest har det har betydet, at entreprenøren har været nød til at grave veje op igen i Vadgårdskvarteret for at udbedre fejl og mangler på rør og installationer.

Til trods for de problemer som den tidligere entreprenørs arbejder har medført, så ser fremtiden lysere ud for de kommende fjernvarmeområder. Kamco, den nye entreprenør, er nemlig i fuld gang med arbejdet, og her skrider arbejdet helt planmæssigt frem.

- Ved store fjernvarmeudvidelser er det umuligt helt at undgå gener i forbindelse med, at vi graver vejene i kommunen op. Men det glæder mig alligevel at se, at vi nu har fået en entreprenør ind, som forstår at holde generne til et minimum, for der er helt sikkert en fremtid i fjernvarmen i Gladsaxe Kommune, siger Jens Lunding, leder af Gladsaxe Fjernvarme.

Juridiske tiltag er udtømt
- Gladsaxe Fjernvarme er meget opmærksomme på de store gener som naboerne til arbejderne har været udsat for, og vi er meget ærgerlige over, at entreprenøren endnu ikke er færdig med arbejderne. Derfor har vi også sat gang i de juridiske motivationsfaktorer, som kontrakten giver mulighed for, for at få arbejdet færdiggjort i Mørkhøj industriområde, oktobervej og de andre steder entreprenøren arbejder, siger Jens Lunding.

Hvornår den tidligere entreprenør er helt færdige med arbejdet kan der ikke sættes en præcis dato på.

Ude inden årsskiftet
I øjeblikket arbejder den nye entreprenør Kamco i områderne omkring Gymnasiet, ved kirkegården, ved Tinghøjvej og på Isbanevej.

Den tidligere entreprenør er ved at afslutte sine sidste arbejder i Mørkhøj-området. Med den nuværende tidsplan forventer Gladsaxe fjernvarme at den tidligere entreprenørs arbejder er helt færdige i Gladsaxe inde årsskiftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094