23948sdkhjf

Rejsegilde på OPP-svømmebad til 214 millioner

Fundamentet er støbt, betonvæggene og tagkonstruktionen er blevet rejst. Den 11. april var der så rejsegilde på det 6.700 m² store svømmebad, som Gribskov Gruppen står for at opføre i Randers.
Det nye svømmebad, Randers Water & Wellness, er Danmarks første OPP inden for kultur- og fritidsområdet.

Det færdige byggeri kommer til at huse et 50 meter bassin til konkurrence-svømmere og motionister, et separat morskabsområde med Danmarks to længste vandrutsjebaner, varmtvandsbassin og Danmarks største saunahave.

- Det er dermed på alle måder byggeriet af Danmarks mest moderne svømmebad, som vi nu kan holde rejsegilde på, fastslår Anders Skak, der er administrerende direktør for Gribskov Gruppen, som står for byggeriet.

Læs mere: Gribskov Gruppen skal bygge 8.000 m² svømmebad i Randers

Randers Kommune samarbejder med Gribskov Gruppen om projektet. Arbejdernes Landsbank og LR-kredit finansierer byggeriet ved at investere de 214 millioner, som svømmebadet koster at opføre. Efter byggeriet indgår parterne en 30-årig kontrakt, hvor kommunen betaler 12 millioner kroner årligt for at foreninger, skoler, ældrecentre og handicappede under genoptræning kan få adgang til svømme- og varmtvandsbassin. Wellness-afdelingen og svømmebadet i de resterende timer vil derudover blive drevet af et privat selskab på kommercielle vilkår.

- Randers Water & Wellness vil uden tvivl give borgere og besøgende en ny, spændende og aktiv oplevelsesmulighed. Sammen med Randers Stadion bliver der tale om et kraftcenter for motion og idræt. Det er en styrke for os, der bor her i Randers Kommune, men sandelig også for gæster fra andre egne af landet. Og dermed bliver Water & Wellness også et væsentligt bidrag til vores kommunens brand, siger borgmester Claus Omann Jensen.

Det nye svømmebad åbner i begyndelsen af 2015.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ugens konkurser i bygge- og anlægsbranchen - uge 21
Anlægsloft hæves med 800 millioner
Ny frontperson i Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Lynetteholm kører videre med kendt duo
Vil bygge tårn på 21 etager i Esbjerg
Trods underskud: Ejendomskæmpe holder fast i forventningerne
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125