23948sdkhjf

Året der gik – del 2: Stor interesse for de store

Building Supply ser tilbage på hvilke historier fra el-området, læserne fandt mest interessant i anden halvdel af 2014.
I anledning af årsskiftet ser Building Supply – El tilbage på årets mest populære historier. I går kunne du læse om de mest læste artikler i første halvdel af 2014. Tilbageblikket på 2014 fortsætter i dag med de mest læste artikler efter sommerferien.

Læseren har ved flere lejligheder fundet Lindpro særdeles interessant over det sidste halve år. I august klikkede mange ind på nyheden om, at teknik- og servicevirksomheden oprettede en selvstændig entrepriseafdeling i Jylland (Entreprisefremgang hos Lindpro). I spidsen for afdelingen, som fik til huse ved Lindpros eksisterende afdeling i Vejle, står Henrik Fricke, tidligere service- og projektchef hos Schneider Electric.

Historien om fremgang og opmanding i Lindpros Aarhus-afdeling fandt også vej til listen over de mest læste artikler. (Rivende udvikling hos Lindpro i Aarhus). For at klare stigende efterspørgsel blev Lars Boesen ansat som servicechef for sikring. Samtidig ansatte afdelingen Kent Mønsted Christiansen som ny serviceleder.

Solar-koncernen har også fundet vej til listen over læsernes favorithistorier. Mere specifikt trak det mange læsere, da Solar i august fremlagde et halvårsregnskab, der viste underskud. (Solar-koncernen skal øge indtjeningen). Koncernchef Anders Wilhjelm meldte i den forbindelse klar ud, at der ventede et langt sejt træk for at forbedre bundlinjen.

Mere positiv var tonerne fra den frivillige kæde af el-installatører, TS-Gruppen, som holdt El- og Energimesse. (Installatør-kæde gentager messe-succes). Det var fjerde gang, at TS-Gruppen holdt messe. I år var 150 kunder, 50 repræsentanter for TS-gruppen og medarbejdere fra 70 leverandører med.

Schuko har ikke vundet indpas i Danmark. Men interessen for at læse om stiktypen er stadig stor blandt Building Supply - Els læsere. I oktober var opfordringen fra Tekniq til at skærpe Stærkstrømsbekendtgørelsen med blik på Schuko-stik således en klik-magnet. (Schuko skal sikre danske hjem).

Det var de artikler, som læserne har vist størst interesse for i sidste halvdel 2014. Redaktionen bag Building Supply - El ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093