23948sdkhjf

Udvidelse af produktionen en realitet hos DS Elcobyg

En ny produktionshal på 2.000 m2 er nu taget i brug hos DS Elcobyg i Hobro. Det medfører en større fleksibilitet og hurtigere levering af betonelementer til byggebranchen.
Det er moderne teknologi til støbning af betonelementer, der bliver taget i brug med indvielsen af den nye produktionshal på 2000m2 hos DS Elcobyg.

Kapaciteten er dermed øget med 30.000 m2 årligt - en mærkbar forbedring, som kunderne også kommer til at nyde godt af.

- Vi forventer, at vi fremover kan være endnu mere fleksible med hensyn til leveringstider. Ud over at vores samlende kapacitet nu er væsentlig bedre, kan vi også være mere smidige i forbindelse med ændrede leveringstider, der ofte opstår ved mange byggerier, forklarer produktionschef Carsten Kronborg.

Gearet til både bolig og erhvervsbyggeri
Produktionslinien sætter ny standard for metoder til produktion af betonelementer. Det gør sig bl.a. gældende i forhold til størrelsen. Støbebordene er dimensioneret til at kunne støbe elementer i op til 4 × 12 meter. Det er der sjældent brug for, men det sikrer en forbedret fleksibilitet. Det betyder også, at DS Elcobyg står endnu stærkere i relation til at levere til flere typer af byggerier.

- Vi har gennem de sidste år været i stærk fremgang i forhold til boligbyggerier, men vi er bestemt også gearet til at være konkurencedygtige med opgaver inden for erhvervsbyggeri, siger Carsten Kronborg, der sammen med sine medarbejdere kan indvie den nye produktionshal her i november måned.

Kilde: DS Elcobyg - www.ds-elcobyg.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078