23948sdkhjf

Enemærke & Petersen a/s styrker kompetencerne via opkøb af Bendix Træ og Glas ApS

Enemærke & Petersen a/s har fra årsskiftet købt Bendix Træ og Glas ApS og dermed styrket sin position væsentligt inden for bygningsvedligeholdelse og levering af effektiv service til både boligsektoren samt offentlige og erhvervsmæssige ejendomme.
De seneste år har Enemærke & Petersen a/s etableret sig som en betydende aktør inden for Planlagt vedligehold, Service i totalløsninger og Restaurering. Sidste år overtog man aktiviteterne i det gamle murerfirma AV Andersen. Med det seneste opkøb får firmaet endnu bedre muligheder for at kunne tilbyde sine kunder både masser af kompetencer og stor erfaring inden for bygningsvedligeholdelse.

Fokus på kundebehov og service
Bendix Træ og Glas ApS, som blev etableret i 1994 af Steen og Jeanne Bendix, er i dag en veldrevet servicevirksomhed med fokus på bygningsvedligeholdelse inden for især tømrer/snedker- og glarmesterområdet. Virksomheden er delt i to afdelinger i Næstved og Hvidovre. Enemærke & Petersen a/s overtager aktiviteterne i Hvidovre, mens Næstved-delen fortsætter som en selvstændig virksomhed under navnet SB Træ og Glas ApS, som stadig er ejet af Steen & Jeanne Bendix.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med både medarbejdere og kunder hos Bendix Træ og Glas ApS. Det er tydeligt, at medarbejderne passer godt til vores kultur, som jo i høj grad er præget af team-ånd og kundefokus, fortæller divisionschef Erik Bech-Pedersen, Enemærke & Petersen a/s og tilføjer:

- Vi har allerede en tæt dialog med både ledelsen og medarbejderne i Bendix, og kan mærke, at det bliver et samarbejde, som alle parter får glæde af.

Steen Bendix fortsætter som direktør sammen med Erik Bech-Pedersen og får mulighed for at bruge flere kræfter på udvikling og kundekontakt – en opgave, som han glæder sig meget til: - Det er klart, at der er mange administrative fordele ved at gå sammen med Enemærke & Petersen a/s. Og en af fordelene er, at jeg får mere tid til at pleje kunderne, hvilket jeg glæder mig meget til, udtaler direktør Steen Bendix.

Alle kompetencer samlet ét sted
Med overtagelsen får Enemærke & Petersen a/s’ bygningsvedligehold tilført yderligere 30 kompetente og erfarne medarbejdere, og dermed er virksomheden godt rustet til de kommende år. Enemærke & Petersen a/s har i 2005, med udgangspunkt i faciliteterne i Smedeland i Glostrup, etableret en division, som koncentrerer sig om at tilbyde bygningsvedligeholdelse inden for de tre hovedområder: Planlagt vedligehold, forskellige former for Service, ofte i totalløsning, samt Restaurering.

- Styrken i konceptet er, at alle kompetencer, såsom murere, tømrere, snedkere, tagdækkere, blikkenslagere, glarmestre, malere og stilladsarbejdere, er samlet ét sted. Desuden er der den fordel, at Bendix’ glarmesterværksted meget fint supplerer firmaets effektive værkstedskoncept med fine faciliteter til både tømrerne og blikkenslagerne. Dermed er vi nu endnu bedre rustet til at håndtere de små uforudsete reparationer og større projekter, slutter Erik Bech-Pedersen.

Kilde: Enemærke & Petersen a/s

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095