23948sdkhjf

Eurotag Danmark sender tagdækkerne på efteruddannelse

Tagpapleverandøren Eurotag Danmark har netop udklækket det første kuld efteruddannede tagdækkere fra sin Master Roofer-uddannelse.
- Efteruddannelse og salgskompetencer er en vigtig grundpille i håndværkerens forretning anno 2015, siger adm. direktør hos Eurotag Danmark Peter Kranz.

Derfor har leverandøren af tagpap, heriblandt det cradle-to-cradle-certificerede Derbigum-tagpap, etableret efteruddannelsen Master Roofer, hvorfra det første kuld efteruddannede tagdækkere netop er udklækket.

Formålet med uddannelsen er at styrke deltagernes kompetencer, hvad angår byggeteknisk kendskab, kvalitetssikring, udarbejdelse af tagrapporter og ikke mindst diverse salgskundskaber. Hermed håber Peter Kranz at klæde tagdækkerne på til fremtidens krav fra kunder og samarbejdspartnere.

- Som Master Roofer uddannes tagdækkeren i diverse salgs- og serviceværktøjer, ligesom han får styrket sine teoretiske og praktiske kompetencer inden for udarbejdelse af tagrapporter, opmåling mv. Uddannelsen suppleres selvfølgelig af et solidt produktkendskab, og vi er ikke tvivl om, at den vil bane vejen for nye forretningsmuligheder blandt tagpapentreprenørerne, siger Peter Kranz.

Efteruddannelse giver flere opgaver
Bo Drejer er tagdækker hos Tranbjerg Tagdækning og har siden et nyligt overstået kursusforløb på Derbigums fabrik i Belgien kunnet skrive Master Roofer på visitkortet. Ifølge Bo giver uddannelsen nye muligheder for faglig opkvalificering og forretningsudvikling.

- Hvis du vil drive en succesfuld forretning som håndværker, er det vigtigt at prioritere efteruddannelse og opkvalificering. På den måde tilegner du dig den nødvendige teoretiske og praktiske knowhow om alt fra byggeteknik samt salgs- og serviceoptimering til de seneste produkter og løsninger, som skal afføde morgendagens opgaver, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.897