23948sdkhjf

Bisgaard Industri får ny medejer og bliver til NIC

Helle Frostholm Skærbech fortsætter som administrerende direktør hos producenten af lysninger til vinduer, hvor Arne Spicer Lindgren er ny partner og direktør.
Bisgaard Industri bliver til Nordic InnerCore (NIC) i forbindelse med, at firmaet får ny ejerkreds.

Kim Bisgaard har af personlige årsager valgt at stoppe, og hans ejerandel er overtaget af Arne Spicer Lindgren.

Ejerskifter betyder også, at Arne Spicer Lindgren samtidig tiltræder som direktør, mens Helle Frostholm Skærbech fortsætter som administrerende direktør i virksomheden.

- Med navneændringen indikerer vi også, at vi fremover ser os som byggebranchens servicepartner inden for alle former for indvendige lysninger, paneler og afdækningsopgaver, siger Helle Frostholm Skærbech.

Produktionen skal udvides
NIC blev grundlagt i 1999 under navnet Bisgaard Industri og er især kendt for sine præfabrikerede "ClipOn"-lysninger, som også fremover vil være virksomhedens primære aktiv. NIC har dog også planer om at introducere nye løsninger til afdækningsopgaver i løbet af 2015 og 2016.

Firmaet vil fortsat have sin base i Glyngøre, hvor produktionsarealet og dele af produktionsapparatet udvides væsentligt.

- Vi tror nemlig på Danmark som produktionssted, når vi skal servicere vore kunder optimalt, udtaler Arne Spicer Lindgren og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at være med til at præge firmaet og udvide dets knowhow, samt pleje dets allerede brede kundekreds.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094