23948sdkhjf

Ledelse og private investorer overtager Damixa

Med to private investorer i ryggen har Damixas administrerende direktør og økonomidirektør købt den amerikanske ejer ud af firmaet.
Administrerende direktør Kim Kenlev og økonomidirektør Morten Vedel Kruse bliver fremover blandt ejerne af den fynske armaturproducent, Damixa

Med virkning fra den 31. juli 2009 har de to ledere overtaget selskabet fra amerikanske Masco i samarbejde med Dansk Generationsskifte A/S og investeringsselskabet EVO Capital,:

- Damixa har et stærkt brand og mange dygtige medarbejdere, så vi meddelte Masco meget tidligt, at vi var interesserede i at overtage virksomheden. Det er nu lykkedes, sammen med Evo Capital og deres medinvestorer, siger Kim Kenlev og fortsætter:

- Damixa er ramt hårdt af nedgangen i økonomien, fordi vores produktionsapparat kun er rentabelt ved en langt højere omsætning. Så vi er i gang med at undersøge mulighederne for at ændre og yderligere optimere vores produktion.

Afgående bestyrelsesformand Lau Frandsen udtrykker glæde over, at der nu er fundet en løsning for den trængte virksomhed:

- For Masco har det været væsentligt, at vi allerede medio juni meldte ud, at det er påkrævet med større ændringer i Damixa i andet halvår af 2009. Vi har understøttet Damixa økonomisk til det sidste. Vi tror, at der en fremtid for Damixa, fastslår han.

Jens Heimburger fra Dansk Generationsskifte/EVO Capital erkender, at Damixa står med en række store udfordringer foran sig, men han føler sig samtidig overbevist om, at selskabets ledende personer har evnerne til at skabe sorte tal i 2010:

- Vi tror herefter, at vi vil få en årrække med et stabilt niveau, inden vi for alvor regner med vækst. Så vi er indstillet på, at Damixa bliver det lange seje træk. På den anden side er vi sikre på, at de initiativer der er taget for at gøre Damixa til en moderne design og kundeorienteret virksomhed nok skal give pote på lidt længere sigt, lyder vurderingen.

Kilde: Dansk Generationsskifte - http://www.danskgenerationsskifte.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099