23948sdkhjf

TV2’s Nybyggerne optages i Nærheden

Optagelserne til Nybyggerne 2018 er netop gået i gang, og fire udvalgte par er nu rykket ind i nye og helt rå lejligheder i Green Garden Nærheden, som er opført af 2E Boligprojektsalg.

Her skal de i løbet af de næste par måneder indrette en drømmebolig helt fra bunden.

Fjerde sæson af programserien løber over skærmen på TV2 gennem ni uger i første halvdel af 2018 og afsluttes som de tidligere år med en livefinale, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar.

Vinderne får overrakt nøglerne til den bolig, de selv har indrettet og bliver på den måde nogle af de første beboere, der flytter ind i Nærheden - den nye bydel i Høje-Taastrup, som frem mod 2035 skal udvikles med omkring 3.000 boliger.

I modsætning til de tidligere år skal deltagerne ikke indrette huse, men store familielejligheder, hvilket giver nogle lidt andre udfordringer end tidligere.

De fire udvalgte lejligheder i Green Garden Nærheden er alle på 125 kvadratmeter med blandt andet tagterrasse og udsigt – men altså undtagelsesvist leveret helt uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt finish – gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering.

2E Bolig Projektsalg indgik i starten af 2017 en aftale med byudviklingsselskabet NærHeden P/S om byggeret til 150 ejerboliger, der opføres godt 100 meter fra en ny ambitiøs folkeskole, der bygges som science-skole i partnerskab med Lego Education.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096