23948sdkhjf

Markant interesse for at overtage stort skolebyggeri

Et stjerneformet skolebyggeri til 119 mio. kroner i Tjørring har ligget stille, siden entreprenøren, Davidsen Partnere, gik konkurs kort før jul.
I efteråret 2009 vandt et team med bl.a. Davidsen Partnere og Arkitektfirmaet Friis og Moltke et 9.386 m² stort skolebyggeri i Tjørring ved Herning.

Skolen skal efter planen tages i brug efter sommerferien 2012, men siden Davidsen Partneres konkurs i december har byggeriet været sat på standby.

En ny entreprenør skulle dog været meget tæt på at overtage projektet. Det bekræfter den tidligere adm. direktør hos Davidsen Partnere, Lars Bonderup Bjørn, over for Herning Folkeblad:

- Der har været en overvældende interesse for netop det projekt. Og vi er meget tæt på at lande en aftale med en ny partner. Jeg tror, at vi får en aftale i dag, siger han til avisen.

Lars Bonderup Bjørn oplyser, at den nye potentielle partner i dag skal forhandle med Herning Kommune og forsikringsselskabet bag byggeriet om en endelig aftale.

Parterne er i store træk enige, men det mangler endnu at blive afklaret, hvor meget den nye entreprenør skal have i betaling for at gøre byggeriet færdigt, samt hvor meget Herning Kommune skal betale i den henseende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109