23948sdkhjf

KPF-tegnet hal tager form i Sønderborg

Den nye idræts- og kulturhal - Dybølhallen - i Sønderborg har netop fejret rejsegilde.
Sammen med Nisgaard & Kristoffersen som totalentreprenør og Niras som rådgivende ingeniør har KPF Arkitekter stået for udvidelsen af Dybbøl hallerne. Byggeriet har netop fejret rejsegilde.

Projektet omfatter en dobbelt idrætshal og multisal i tilknytning til den eksisterende Dybøl-hal. Dermed forbedres rammerne for et bredt udbud af kommunens idræts- og kulturaktiviteter i Sønderborg.

Ud over selve hallerne omfatter projektet VIP lounges, skybokse, fitness faciliteter og foyerarealer, der åbner anlægges mod omgivelserne med stor transparens. Projektet er forberedt til at kunne udvides og sammenbygges med en eksisterende idrætshal.

Byggeriets entreprisesum udgør 34,7 mio. kr. Nybyggeriet har et bebygget areal på ca.3.230 m² og et bruttoareal pâ ca. 4.620 m².

Ved rejsegildet stod viceborgmester Tage Petersen, kultur- og erhvervsudvalgsformand Stephan Kleinschmidt og entreprenøren Nisgaard og Christoffersen for talerne, og fremmødte kunne gå rundt i byggeriet og få en fornemmelse af hallens muligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11