23948sdkhjf

Bygger ny etage med 40 boliger

Adserballe & Knudsen har vundet licitationen på at opføre 40 nye tagboliger for DAB i Hørsholm.
De 40 boliger, som Adserballe & Knudsen har vundet licitationen på, skal opføres på toppen af Ådalsparken i Hørsholm. Projektet er en del af en tagrenovering, og boligerne bliver en ny 9. etage.

Arbejdet går i gang 15. april, og de 40 boliger opføres på kun 15 måneder. Farten bunder i et valg af let byggeri, der skal leveres præfabrikeret. Det bliver enten fladeelementer, der løftes op og samles på taget, eller bokselementer, der er opbygget og leveres som store bygningsdele. Adserballe & Knudsen vil sammen med rådgivere og potentielle leverandører vurdere fordele og økonomi ved de to muligheder.

- Vi har netop leveret 12 penthouse boliger i en let konstruktion til JM Danmark. I en flot finish og høj kvalitet. Den nye opgave er meget tæt på at være samme løsning, siger Karsten Hjarsø, Adserballe & Knudsen og tilføjer:

-En stor del af projektet bliver i egenproduktion. Fokus er på planlægningen af opgaven, og det betyder en god byggerytme, der skaber få gener for beboerne og en glidende og trinvis opbygning af boligerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174