23948sdkhjf

Roskilde Tagentreprise lever i bedste velgående

Siden 1990 har Kaj Schou Sandagergård stået i spidsen for Roskilde Tagentreprise v/Kaj Schou Sandagergård. Og det gør han stadig.
I Kr. Hyllinge driver Kaj Schou Sandagergård firmaet Roskilde Tagentreprise v/Kaj Schou Sandagergård .

Siden 1990 har firmaet udført alle former for tagdækning. Både ny tagdækning, reparationer og renovering er del af firmaet repertoiret. Hovedopgaverne ligger dog indenfor tagpapbranchen, og firmaet har servicekontrakter med bl.a. Værløse Kommune, KAB, Albertslund Kommune, Alm. Brand og Frederiksberg Forenede Boligselskaber.

Andet firma ramt af krisen
Sideløbende med, at han stod i spidsen for Roskilde Tagentreprise, valgte Kaj Schou i 2008 sammen med en samarbejdspartner at starte et særskilt firma under navnet Roskilde Tagentreprise ApS . Målet var at få del i de store byggesager.

Desværre satte finanskrisen ind, og da den for alvor ramte byggebranchen, besluttede man at ApS’et skulle lukkes ned på en ordentlig og pæn måde. Ingen ville dog erklære ApS’et konkurs, før en fagforening endelig gik med til det, og processen kunne afsluttes.

Under hele processen er Roskilde Tagentreprise v/Kaj Schou Sandagergård fortsat - uændret af det andet firmas etablering og efterfølgende lukning. Og det gør firmaet stadig med Kaj Schou ved roret og samme kontaktoplysninger og CVR-nummer som hidtil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094