23948sdkhjf

Fortid hos JFP og Adsbøll - duo skal styre produktionen hos Farum-entreprenør

Adserballe & Knudsen har tilknyttet to nye projektchefer, Casper Prestegård Mogensen og Martin Leon Svendsen, der fremover skal stå i spidsen for hvert deres område i produktionen hos entreprenørfirmaet med base i Farum.

Ændringerne og ansættelserne er et led i den strategi, der er lagt for det nye Adserballe & Knudsen i Michael Vestergaard Jacobsens første år som adm. direktør.

– I min første tid har vi fokuseret på at afvikle tidligere sager, ensarte vores procedurer og tilpasse organisationen til de nye målsætninger, som vi har for Adserballe & Knudsen. Med ansættelserne af Casper og Martin når vi en vigtig milepæl, da vi har sat to særdeles kompetente folk i spidsen for vores produktion, udtaler Michael Vestergaard, der i oktober sidste år blev præsenteret som adm. direktør i det Jensen Gruppen-ejede selskab.

Både Casper Prestegård Mogensen og Martin Leon Svendsen indtræder i Adserballe & Knudsens ledelsesgruppe, hvor de vil spille centrale roller i den overordnede målsætning om at skabe ”robuste sager, stærke samarbejder og høj kvalitet”, som det formuleres.

Direktør- og cheffortid og JFP og Adsbøll

Casper Prestegård Mogensen vender tilbage til Adserballe & Knudsen for at lede renoveringsafdelingen, der aktuelt består af tre store helhedsplaner i Roskilde: Ringparken, Korsgården og Fælledgårdene. Sammenlagt i de tre projekter renoveres mere end 750 almenboliger, og der er forventet aflevering i 2024 på alle tre sager.

Casper Prestegård Mogensen er uddannet konstruktør og bygningssnedker, og på vejen til jobbet som projektchef har han både haft byggelederjobs og været selvstændig tømrermester.

Han var i en lang årrække hos Ole Jepsen, og i sin seneste ansættelse som senior projektchef hos Jørgen Friis Poulsen styrede han to store renoveringer i hovedentreprise: Herlev Byskole og boligbyggeriet Store Møllevej på Amager.

Martin Leon Svendsen vil fremover være produktionsansvarlig for nybyggeri, der omfatter både boliger, institutioner og kontorbyggeri. Han overtager ledelsen af syv aktuelle sager.

Martin Leon Svendsen kommer til Adserballe & Knudsen fra en stilling som projektdirektør hos Adsbøll Entreprise, og har en varieret karriere bag sig, der inkluderer ansættelser hos både Hoffmann, Jeudan, Lidl, Novo Nordisk og Wissenberg.

Da han tidligere har siddet på både bygherre-, rådgiver- og entreprenørsiden af bordet, har Martin Leon Svendsen ifølge pressemeddelelsen en dyb indsigt i de forskelligartede interesser, der præger aktørerne på tværs af byggeriets værdikæde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11