23948sdkhjf

Ny mand bag roret hos Dancolor

Ulrik Praastrup har overtaget posten som administrerende direktør hos den midtjyske overfladebehandlings-virksomhed.
Hidtil har Ulrik Praastrup "kun" haft titel af med-administrerende direktør, men den 1. oktober overtog han hele ansvaret fra den hidtidige direktør; Hans Jørgen Eriksen.

- Han er dog stadigvæk med i direktionen frem til 31. december. Han har samtidig fra 1. oktober overtaget ansvaret for noget, vi kalder ”Rejseholdet”, og så skal han også sidde i selskabets bestyrelse, fortæller Ulrik Praastrup.

Dancolors ”Rejsehold” er en særlig afdeling i virksomheden, der tager ud og besigtiger skader og laver reparationer og omlakeringer på stedet. Her vil kunderne altså fremover få nytte af Hans Jørgen Eriksens mangeårige erfaring.

Erfaring fra danske industri-ikoner
Dermed kan Ulrik Praastrup sætte sig til rette i direktørstolen, hvor han får til opgave at føre den midtjyske virksomhed videre. Den ny direktør har en solid ballast med fra dansk industri. Han er uddannet civilingeniør og bygningskonstruktør og har en ph.d. i geoteknik og en HD i afsætning.

Efterfølgende startede erhvervskarrieren hos konsulentfirmaet McKinsey og Co., og senere blev det blandt andet til ledende stillinger hos Velfac, Inwido og Accenture.

Privat er han bosat i Viborg og gift med Sine Juul Praastrup, der er område- og afdelingschef for Rambøll i Viborg/Herning. Sammen har de børnene Jeppe på 10 og Fie på 13 år.

Ny strategiplan i vente
Ulrik Praastrup forventer at kunne drage god nytte at såvel sin uddannelsesmæssige baggrund som sin erhvervserfaring. Alligevel går han til den nye opgave med en god portion ydmyghed, og han barsler ikke med nogen revolutioner i den første tid.

- Indtil videre har jeg brugt tiden på at sætte mig ind i, hvordan det fungerer i dag. I de første to måneder efter jeg startede 1. april var jeg i produktionen og lærte det hele at kende fra bunden af, siger han, og slutter:

- Men inden for det næste halve år, skal vi have lavet en ny strategiplan, og så må vi se, hvad vej virksomheden skal bevæge sig i. Byggebranchen - og specielt facade- og vinduesproducenterne - er inde i en meget spændende periode med øgede krav til energi, nye materialer, konsolidering samt et vigende marked. Vi skal alle finde en plan for fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14