23948sdkhjf

200 VVS- og el-installatører klædt på i en kold tid

Godt 200 VVS- og el-installatører er blevet klogere på energi og varmeløsninger ved Bosch Installatørdage, som er blevet afholdt i september og oktober.
Selvom vinteren nærmer sig og fyringssæsonen er oppe over, fandt mange installatører vej til de årligt tilbagevendende Bosch Installatørdage.

Med energieffektive gaskedel og luft/vand varmepumpe som omdrejningspunkt tog Bosch til Viborg, Kolding, Odense, Sorø og Søborg for at præsentere produkter og dele erfaringer med installatørerne.

Installatørerne deltog aktivt ved arrangementerne, hvor der blandt andet var case-stories, som installatørerne kan gøre brug af fremadrettet. Fokus var især sat på besparelser for slutkunden ved at vælge forskellige varmeløsninger, tilskudsmuligheder og energien i fremtiden.

- Det er vigtigt for os som producent at være i øjenhøjde med installatørerne, som til dagligt arbejder med vores produkter. Derfor er det af stor betydning kontinuerligt at møde vores installatører både gennem installatørdage, hvor vi kan sætte fokus på energi i et bredere perspektiv, men også gennem vores eget kursusprogram, som uddanner installatørerne mere specifikt på produktniveau, siger salgsdirektør Jens Bredning fra Bosch.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267