23948sdkhjf

Året der gik – del 2: Grossistmarkedet og nye tider i installatørsamarbejde

Building Supply ser tilbage på hvilke historier fra VVS-området, læserne fandt mest interessant i anden halvdel af 2014.
I anledning af årsskiftet ser Building Supply – VVS tilbage på årets mest populære historier. I går kunne du læse om de mest læste artikler i første halvdel af 2014. Tilbageblikket på 2014 fortsætter i dag med de mest læste artikler efter sommerferien.

Positivt nyt fra midtjyske Kjellerup VVS var den første artikel, der fangede læserne efter sommeren. Den 15. august kunne du således læse, at Kjellerup VVS havde indgået en historisk stor aftale om VVS- og ventilation-arbejderne på totalrenoveringen af 20 boligblokke i Grønnedalsparken i Skanderborg. (Historisk stor ordre til Kjellerup VVS).

Installatørerne, der samarbejder – eller snarer ikke samarbejder godt nok - med internetsiden billigvvs.dk, var omdrejningspunkt for en anden topscorer på læserlisten. (Direktør vil rydde op i installatør-samarbejde). BilligVVS' administrerende direktør bekendtgjorde, at han vil rydde op i netværket af installatører, så der bliver et tættere og mere engageret samarbejde.

VVS-grossisterne dominerede på den ene eller anden måde resten af læsersucceserne i efteråret 2014.

Byggecenter XL-Bygs indtog på VVS-grossistmarkedet vakte stor interesse sidst i august. (Ny spiller på grossistmarkedet for VVS-artikler). XL-Byg slår sig op på et fast VVS-sortiment til professionelle håndværkere samt dag-til-dag levering af yderligere 30.000 andre VVS-artikler.

XL-Bygs VVS-satsning var også omdrejningspunkt for den næste læsersucces på listen; ”XL-Bygs VVS-satsning undrer grossisterne”. De etablerede VVS-grossister satte her spørgsmålstegn ved, hvordan og hvorfor byggemarkedskæden vil finde en plads i værdikæden.

Endeligt faldt artiklen om Lindgreen & Cordes, forhandler af toiletter fra japanske Toto, og firmaets markedsmodel i læsernes smag. Firmaet går bevidst udenom grossisterne, der i direktør Olaf Dall Lindgreens optik er et ”fordyrende mellemled”. (Toiletleverandør går direkte til installatørerne).

Det var de artikler, som I kære læsere har vist størst interesse for i sidste halvdel 2014. Redaktionen bag Building Supply - VVS ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235