23948sdkhjf

Casa åbner afdeling i København

Horsens-virksomheden er kommet ud af 2014 med et plus på 42 mio. kr. og styrker nu sin tilstedeværelse i hovedstadsområdet.
Klubiensvej i Københavns Nordhavn bliver i løbet af første kvartal udgangspunkt for Casa-koncernens fortsatte ekspansion på Sjælland.

Udviklings- og entreprenørvirksomheden fra Horsens kan se tilbage på et 2014, hvor positionen i hovedstadsområdet blev styrket med flere markante projekter; herunder bolig- og butiksprojektet Jacobsens Have på 14.500 m² i Valby og et 44.000 m² stort butikscenter i Herlev . Det er denne udvikling, som det nye kontor i Nordhavn skal være med til at styrke yderligere.

- Med den støt voksende aktivitet på Sjælland, har vi besluttet, at det er tid til at sikre og optimere byggefaserne, siger administrerende direktør Peter Rosengreen.

Til at lede afdelingen har Casa ansat Mads Reenberg som ny produktionsdirektør. Han har senest arbejdet som Senior Construction manager i Sjælsø Management og får til opgave at optimere byggesystemerne og fungere som sparringspartner for projektcheferne.

Fra det nye kontor er der udsigt til den modsatte mole, hvor Casa bygger Kronløbshuset på Fortkaj samt direkte adgang til de tre byggefelter på Sundmolen, hvor Casa har indgået aftale med den nordiske ejendomsfond CapMan Real Estate om realiseringen af et boligprojekt bestående både af rækkehuse og etagelejligheder. Projektet omfatter mulighed for at opføre ca. 22.000 m² på de tre felter til en samlet projektværdi på ca. kr. 800 mio. og forventes påbegyndt så snart lokalplanen er endelig.

OPP og renovering
Generelt er Casa vokset markant i 2014, og koncernens omsætning har nu passeret 900 mio. kr. Resultatmæssigt er udbyttet et overskud på 55,0 mio. kr. før skat mod 46,4 mio. kr. i 2013.

- Erfaringen i Casa-koncernen kombineret med medarbejdernes høje faglige kompetence har bidraget til den fortsatte vækst og muligheder for nye typer af udviklings- og salgsprojekter, lyder det fra bestyrelsesformand og hovedaktionær Michael Mortensen i en kommentar til regnskabet.

Af højdepunkter fremhæver han blandt andet kontraktunderskrivelsen på Retsbygningen i Svendborg, der er Casas tredje vundne OPP-projekt på tre år. 2014 blev også året, hvor Casa valgte at gå ind på markedet for renoveringsprojekter med etablering af en decideret renoveringsafdeling . Her lykkedes det i sensommeren at vinde udbuddet på renovering af Flintebakken i Horsens med 316 lejligheder.

Casa er gået ind til 2015 med en bemanding på over 70 medarbejdere og en forventning om en omsætning og et resultat på niveau med 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095