23948sdkhjf

Unimerco tager første skridt mod salg

Hos Unimerco har man nu valgt at dele virksomheden i to selskaber under moderselskabet. Det kan gøre virksomheden mere attraktiv ved et salg i fremtiden.
Selv om Unimerco ikke skal sælges i de nærmeste par år, så skader det ikke at være lidt på forkant med udviklingen. Blandt andet derfor har man valgt at splitte virksomheden op i to dele, så værktøjs-divisionen og fastening-divisionen nu bliver to selvstændige juridiske enheder. Det skriver dagbladet Børsen.

- Der skal ikke ske noget lige nu, men spaltningen stiller os mere frit. Vi kan herefter eksempelvis børsnotere eller sælge den ene del, hvis vi finder det optimalt, forklarer administrerende direktør Kenneth Iversen til Børsen.

Tidligere har han modtaget bud på overtagelse af virksomheden, og her var der netop købere, som var mest interesseret i den ene af de to divisioner. Indtil videre har den ledelses- og medarbejderejede virksomhed dog besluttet sig for at fortsætte livet som selvstændig, idet man ser det som sandsynligt, at man kan optimere værdien i de kommende år.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093