23948sdkhjf

En hel messestand af egne produkter

Lindab har i år valgt at opbygge sin stand af egne materialer.
Blandt de omkring 300 udstillere på Byggeri ’16 Lindab, der tager til Fredericia for at præsentere både byggekomponenter og ventilationsløsninger.

Lindab har i år valgt en noget utraditionel tilgang, idet virksomhedens messestand er opbygget af egne produkter. De besøgende kan således komme forbi og se både sandwichpaneler samt klink- og facadebeklædninger i fuld funktion.

- De besøgende fagfolk på messen repræsenterer et bredt udvalg af vores kunder fra hele landet og resten af Norden. For os er det vigtigt at komme ud og se vores kunder i øjnene og samtidig vise vores produkter i deres rette element, siger salgschef René Jensen.

Prøv en port eller tag den med hjem
”Kom og prøv” kunne meget passende være mottoet for Lindabs messestand i år, hvor der er opsat en hel væg, der præsenterer alle Lindabs onlineværktøjer. Her kan messedeltagerne prøve virksomhedens mange forskellige apps og beregningsprogrammer - blandt andet den populære tagrendeberegner.

- På messen får alle deltagerne mulighed for at afprøve værktøjerne, se alle funktionerne og få svar på de spørgsmål, de måtte have, siger Rene Jensen.

Årets nyhed på Lindabs stand er nye innovative betjeningsløsninger til porte. For at give alle besøgende mulighed for at afprøve portenes nye motorer, kodetasteturer og fjernbetjeninger har Lindab taget en garageport i fuld størrelse med på standen. Her kan alle også deltage i konkurrencen om at vinde en splinterny port til en værdi af 17.000 kroner.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri' 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094