23948sdkhjf

Tagkoncern samler aktiviteter i nyt videncenter

KN Tagdækning A/S samler alle sine kompetencer fra afdelingerne Phønix Tag Midt-Vest og Nygaards Tagdækning i den vestjyske landsby Humlum.
- Vi har den holdning, at hvis vi skal have en faglig berettigelse i de kommende år, skal vi være de bedste. Tagdækning er i dag et højteknologisk håndværk, som kræver, at man er lidt af en nørd.

Det siger Kuno Nygaard, adm. direktør i KN Tagdækning, der har rødder tilbage til 1960’erne og beskæftiger 95 medarbejdere.

Planerne om at samle viden og kompetencer i Humlum har været undervejs gennem lang tid, men den aktuelle økonomiske afmatning i branchen har fremskyndet processen, forklarer direktøren, der selv fortsætter som adm. direktør.

Med sammenlægningen bliver Humlum hjemsted for alle administrative aktiviteter, mens den lokale kontakt i Skive, Thisted, København og Sørvad i Herning Kommune bliver fastholdt med det, man i fagsproget kalder pluklagre og lokale tagdækkere.

Peter Gregersen fra Phønix Tag Midt-Vest i Sørvad er udpeget som ny tværgående entreprisechef med ansvar for at koordinere alle tagopgaver. Erik Nygaard fra Nygaards Tagdækning i Skive og Kaj Nygaard fra KN Tagdækning i Humlum fortsætter i ledelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078