23948sdkhjf

Året der fik – del 2: Store ordrer og lav indtjening

Building Supply bringer her et overblik over de fem historier på el-området, som var mest populære i sidste halvdel af 2013.
2013 lakker mod enden, og i den anledning har Building Supply - El set nærmere på årets mest populære historier. I fredags fortalte vi om de mest populære historier frem til juni 2013. Her følger så de fem historier, som læserne fandt mest interessante efter sommerferien.

Den 1. september kom historien om Intego i nyt stort opkøb og dermed også den første af de mest læste artikler på el-området i efteråret. El- og automationsvirksomheden Intego overtog SysTek-Skræddergaard EL og Automation i Herning og Kibæk og styrkede dermed sin position i Vestdanmark.

Sidste dag i september sneg den mindre gode nyhed om, at mange el-installatører tjener for få penge sig ind på listen. En opgørelse viste, at mange el-installationsvirksomheders indtjening er svag. En anbefaling fra partner i Deloitte, Bo Odgaard, var i den forbindelse, at det ville være fornuftigt for mange installatørerne gradvist at hæve timeprisen.

Langt mere positiv var næste historie på hitlisten, som handlede om firmaet Andersen El i Holstebro, der havde fået sin hidtil største opgave. Hos en æggeproducent i Brande havde el-firmaet således installere et anlæg med i alt 784 paneler.

Først i december blev det offentliggjort, at Kemp & Lauritzen overtager L.&C.-EL. Dermed styrkede koncernen i position i Roskilde-området og fik omkring 25 nye medarbejdere med spidskompetencer inden for el-teknisk installation og automation.

Sidste indslag på listen over årets mest læste artikler på el-området er nyheden om teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjergs første år efter fusionen mellem Wicotec A/S og Kirkebjerg A/S. (Wicotec Kirkebjerg: Vi er færdige med fusionen). Artiklen var del af et større tema om samt en analyse af teknikentreprenørerne, der er kørt på Building Supply.

Det var de mest populære historier i 2013. Redaktionen bag Building Supply - EL ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203