23948sdkhjf

Friis & Moltke og Grontmij | Carl Bro bygger Wellness Resort

Når Gilleleje Spa and Wellness Resort i de to kommende år opføres i Gilleleje, sker det med arkitektfirmaet Friis & Moltke samt de rådgivende ingeniører Grontmij | Carl Bro som hovedaktører.
Gribskov Kommunes borgmester Jannich Petersen oplyste torsdag på et pressemøde i Gilleleje, at når Gilleleje Spa and Wellness Resort i de to kommende år opføres i Gilleleje, sker det med arkitektfirmaet Friis & Moltke samt de rådgivende ingeniører Grontmij | Carl Bro som hovedaktører.

Det nye Spa and Wellness Resort har det privatejede, finske firma Sunborn Corporation som bygherre, og de har valgt at alliere sig med de bedste danske arkitekter og byggerådgivere.

Friis & Moltke med hovedkontor i Århus har i mere end 50 år været blandt de toneangivende danske arkitektfirmaer med mange store hotel- og konferencebyggerier verden over. Grontmij | Carl Bro med hovedkontor i København er landets førende rådgivningsfirma inden for byggeri og anlægsvirksomhed med stor erfaring i opførelse af ferie- og wellnesscentre.

Gilleleje Spa and Wellness Resort kommer til at omfatte 200 værelser med fantastisk udsigt over den nærliggende golfbane og et smukt landskab bestående af enge. Det nye resort vil rumme spa-omgivelser, indendørs og udendørs pool samt et komplet fitness center. Desuden opføres et internationalt konference-center med restaurantfaciliteter i topklasse.

Gilleleje byder på perfekte omgivelser for det nye resort med sin beliggenhed kun 60 km fra København. Byen og dens opland har i mere end 100 år været et af de mest højprofilerede ferieområder i Danmark.

Sunborn Corporation er et privatejet finsk selskab, der driver virksomhed i flere forskellige brancher. Sunborn Hotels division har mere end 30 års erfaring i hoteldrift på højt niveau. Koncernen driver hoteller, restauranter og spa resorts i Finland, Tyskland og England.

Samtidig med det nye byggeri i Gilleleje er Sunborn Corporation i gang med opførelsen af et 200-værelses, femstjernet yacht-hotel i Barcelona.

Kilde: Sunborn Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094