23948sdkhjf

Sjælsø overtager projekt til 800 millioner

Ejendomsudvikleren har indgået aftale om at overtage størsteparten af det 52.500 m² store boligprojekt, ”Promenadebyen”, der er under opførelse på Odense Havn.
Projektet vil, når det er færdigbygget, bestå af 16 arkitektonisk forskellige boligblokke, som tilsammen vil danne en ny og spændende havnepromenade i Odense Havn.

De første to boligblokke – "Stævnen" og "Broen" – er allerede opført, og her er 47 af de i alt 68 lejligheder på nuværende tidspunkt solgt.

Den tredje boligblok, Sejlet, er under opførelse og vil blive klar til indflytning i efteråret 2011. De efterfølgende blokke vil blive sat i gang i takt med, at lejlighederne bliver solgt.

Passer ind i setup’et
Den samlede Promenadeby er på 52.500 m². Heraf er de 6.600 m² gennemført, mens 11.400 m² overtages af Odense Havn. Sjælsø overtager således den resterende del af projektet på 34.500 m² med en projektværdi på ca. 800 mio. kroner:

- Vi har valgt at gå ind i dette projekt, fordi Promenadebyen er et meget gennemtænkt og arkitektonisk flot projekt, siger administrerende direktør Flemming Joseph Jensen og fortsætter:

- Overtagelsen af projektet i Odense er samtidigt et godt eksempel på, hvordan netop Sjælsøs kompetencer kan sikre gennemførelsen af projekter, som på den ene eller anden måde er strandet grundet de markedsmæssige ændringer.

Ændrer ikke på 2010-forventningerne
Projektet gennemføres i samarbejde med Aareal Bank og er fuldt ud finansieret på non-recourse vilkår.

Sjælsø har ikke fundet anledning til at ændre på sine forventninger til 2010, som fortsat lyder på et resultat mellem 0 og -250 mio. kroner før skat og eventuelle nedskrivninger og hensættelser.

Dog ventes projektet at understøtte indtjeningen i de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094